U drugoj utakmici četvrtog turnira Regionalne vaterpolo lige koji se igra u Durovniku Jadran je savladao ekipu zagrebačke Mladosti rezultatom 12:13 (4:3, 4:4, 3:3, 1:3). Mladost je tokom cijele utakmice imala prednost, ali naši momci su u posljednjem periodu napravili preokret i osvojili nove bodove.

Zagrebčani su postigli prvi gol na utakmici održavali prednost i tokom prvog perioda. U prvom periodu čak 7 golova, 4:3. U drugom periodu takođe veliki broj na obe strane ali naš tim uspjeva da zadrži minimalan zaostatak od jednog gola 8:7.

Sličan razvoj i treće četvrtine kao u prethodne dvije, igra se gol za gol, a Mladost održava minimalnu prednost. U posljednjem periodu naš tim pokušava da izjednači rezultat i tek na 2 minuta prije kraja uspjeva da izjednači na 12:12. Čvrstom odbranom do kraja utakmice jadranaši uspjevaju da sačuvaju mrežu Đurovića, a na minut prije kraja utakmice Vasilije Radović pogotkom sa igračem više donosi pobjedu našem timu.

U našem timu istakao se Pavel Kalturin sa 4 postignuta gola, a pratio ga je Đuro Radović sa 3 gola.

Jadrnaši posljednju utakmicu na turniru Regionalne lige igraju sutra u 13:00 časova protiv ekipe Šapca.

Mladost – Jadran 12:13 (4:3, 4:4, 3:3, 1:3)

Bazen Gruž – Dubrovnik.

Sudije: Ivan Raković, Vojin Putniković.

Igrač više: Mladost 13(7), Jadran 10(8). Peterci: Mladost 1(1), Jadran 1(1).

Jadran: Đurović, Kalturin 4, Vučurović, Vukićević, Vujović 1, D. Radović 1, Stupar 1, Gardašević, Đ. Radović 3, Gojković, Čaraj 1, V. Radović 1, I. Radović, Muscat 2.

Mladost: Sunara, Bušić, Dadvani 2, Vrbnjak, Gluhaić 2, Jelača 5, Adeishvili, Rakovac 2, Elez, Mijič 1, Herceg, Fabris, Čosić, Mihaljević.