U okviru 5. kola na gostovanju u Rijeci jadranaši su izborili remi protiv domaćeg Primorja i osvojili veliki bod. Od samog početka obe ekipe su igrale jaku odbranu. Riječani su prvu četvrtinu rješili u svoju korist rezultatom 2:1 i razilku od jednog gola održavali do podljednje četvrtine. U posljednjoj četvrtini desio se pravi triler. Naši momci su na 2:20 do kraja uspjeli da izjednače preko Alekse Ukropine (6:6), a na 1:36 Bojan Baničević je donjeo i prvu prednost na utakmicu za naš tim (6:7). Međutim nedostajalo je malo sreće da se cijela tri boda donesu u Herceg Novi, na 8 sekundi prije kraja Riječani su postigli gol sa igračem više i izborili bod. U našem timu se istakao Daniil Merkulov sa 4 postignuta gola.

Primorje EB : Jadran Carine 7:7 (2:1, 3:3, 1:1, 1:2)

Bazeni Kantrida – Igalo.

Sudije: Štampalija (Hrvatska), Raković (Srbija).

Igrač više: Primorje EB 6(2), Jadran Carine 5(3).

Primorje EB: Jelovina, Radu 2, Čunko, Power 3, Peroš, Radulović, Tkač, Rakovac, Mudražija, Vrlić, Vukičević 1, Paparić, Čubranić, Buljubašić 1.

Jadran Carine: Kandić, Ukropina 1, Popadić, Kovačić 1, Vidović, Merkulov 4, Baničević 1, Gardašević, Radović, Petković, Spaić, Pješivac, Šćepanović, Moskov.