Za vikend je u Kotoru održano Prvenstvo Crne Gore u plivanju za sve uzrasne kategorije u organizaciji VPSCG i stručnog savjeta za plivanje. Program se odvijao u 4 dijela, a učestvovalo je 177 plivača i plivačica iz 8 crnogorskih klubova (Budvanska rivijera – Budva, Butterfly – Nikšić, Nikšić -Nikšić, Budućnost – Podgorica, Aquatik Verde – Podgorica, Orka – Budva, Primorac – Kotor, Jadran – Herceg Novi).

Jadranaši su osvojili 161 medalju od kojih je 55 zlatnih, 60 srebrnih i 46 bronzanih. Oboreni su i rekordi Crne Gore za mlađe pionirke, na 200m leđno – Tara Petrović, za pionirke na 100m prsno – Vedrana Kovačević, štafeti 4x50m kraul za kadetkinje – Marić, Živanović, Terzić, Raičević i štafeti 4x100m mješovito za kadete i 4x50m mješovito za kadete – Živanić, Vlaović, Adrović i Pop.

U ekipnom plasmanu osvojen je pehar za drugo mjesto. Prvoplasirana je bila Budvanska rivijera, a na trećem mjestu Nikšić. Odličan ukupan nastup imale su djevojčice našeg kluba kojima je pripao pehar za najbolju žensku ekipu. Mina Cvijetičanin je proglašena najboljom kadetkinjom Crne Gore.

Posebno su se istakli po broju medalja i ličnim rekordima: Marić Jelena, Cvijetičanin Mina, Bulajić Bjanka, Terzić Marija, Petrović Tara, Hinić Lena, Kovačević Vedrana, Adrović Daniel, Pop Andrija, Andrić Vikor, Živanović Lara.

A uspiješni su bili i ostali članovi naše ekipe na prvenstvu: Lara Živanović, Anđela Radojičić, Bojana Jovanović, Faina Driaeva, Vasilisa  Vuković, Coppola Ana Maria, Kovačević Nevena, Brđanin Nađa, Krivokapić Manja, Vukičević Maša, Raičević Darija, Gardašević Marija, Kuricina Alisa, Andrić Vasilije, Hinić Jakša, Ratković Balša, Nakićenović Jovan, Živanoć Luka, Čikara Andrej, Vlaović Aleksa, Milić Elena.