Proteklog vikenda odigrna su dva turnira Prvenstva Crne Gore u vaterpolu za mlađe kategorije. U Podgorici je održan drugi turnir prvenstvene serije turira za 2007. godište, a u Herceg Novom završni turnir za 2002. godište.

Najmlađi Jadranaši 2007. godište i mlađi bili su ubjedljivi u Podgorici te u pet utakmica upisali isto toliko pobjeda. Redom su savladane ekipe: Aquatic Verde iz podgorice 26:1, Budva 20:1, Cattaro iz Kotora 6:5, PVK Nikšić 17:1 i Primorac iz Kotora sa 11:4, sa ukupno postignutih 80 a primljenih 12 golova. U ovom godištu na program je još jedan turnir i to u Herceg Novom 26-28 maj nakon kog će biti proglašen pobjednik u ovom godištu.

Jadran Carine u Podgirici nastupio je u sledećem sastavu: Mandić Aleksa, Pakaški Vasilije, Nikezić Marko, Gardašević Vladan, Radović Vuk, Vavić Aleksandar, Stupar Danilo, Gojković Strahinja, Petrović Nikola, Motika Nemanja, Vučetić Ognjen, Nikezić Miloš, Todorović Luka, Knežević Jovo, Nikčević Todor, Radanović Slobodan, Stijepčić Miloš, Koprivica Đorđe, Bošković Miljan. Trener Ekipe Dušan Ivanovski.

jadran-carine-mladi-180416_1Na završnom turniru za 2002. godište Jadran Carine je zauzeo II mjesto. U polufinalnoj utakmici Jadranaši su savladali Budvu sa 10:4, dok je u uatkmici za I mjesto Primorac bio bolji rezultatom 7:6. Za Jadran Carine nastupili su: Radović ilija, Ogurlić Maksim, Vujović Jovan, Roćenović Nikola, Subotić Stefan, Konjević Ivan, Stevović David, Radović Vasilije, Sladović Matija, Aleksić Filip, Eristari Georgi, Đorđević Sava, Novosel Balša, Šparović Igor, Štrbac Srboljub, Petković Vasilije. Trener ekipe Zoran Ivanovski.