Poslije duže pauze u Prvenstvu Crne Gore, Jadran je na domaćem terenu ubjedljivo savladao Budvu rezultatom 14:5 (5:0, 4:1, 3:1, 2:3). Jadran je krenuo snažno od samog početka. U našim redovima se vidjela želja za igrom, u tim su se vratili Đuro Radović, Dimitrije Obradović i Dušan Banićević, a pauzirali su Uroš Vučurović, Danilo Radović i Martin Gardašević.

Prva četvrtina je završena ubjedljivo 5:0.  I u drugom periodu naši momci su nizali golove pa je rezultat na polovini iznosio 9:1. Treći period naš tim takođe rejšio u svoju korist 3:1, a u posljednjem periodu gosti su slavili 2:3, pa je konačan rezultat iznosio ubjedljivih 14:5.

Najefikasniji kod nas je bio Đuro Radović sa 4 gola, po 2 su postigli Konstantin Averka, Džejk Musket i Vasilije Radović, a po 1 Dimitrije Obradović, Dušan Banićević, Nikola Brkić i Marko Petković.

Jadran sjutra od 18 sati igra protiv Katara, i pobjedom će osigurati poziciju broj dva pred polufinale. U polufinalu će se sastati prvoplasirana i četvrtoplasirana ekipa iz ligaškog dijela, te drugoplasirana i trećeplasirana. Posljednji meč ligaškog dijela se igra u subotu kada se sastaju Jadran i Primorac.

Polufinalni dueli se igraju na dvije pobjede, a termini su 10/11. i 14/15. april, dok bi eventualne majstorice bile organizovane 17. aprila.

Početak finalne serije – koja se igra na tri pobjede – planiran je za 28. april.

Igraće se i za treće mjesto, i to na dvije pobjede. Termini su 21, 24. i 27. april.

Jadran – Budva 14:5 (5:0, 4:1, 3:1, 2:3)

Igalo – Bazen Instituta Igalo.

Sudije: Stanko Ivanovski, Nikola Arnaut.

Igrač više: Jadran 9 (7), Budva 4 (3). Peterci: Jadran 3 (1), Budva 1(0).

Jadran: Tešanović (13 odbrana), Sladović, Stevović, Obradović 1, Vujović, Averka 2, Murišić, Musket 2, Đ. Radović 4, Banićević 1, Brkić 1, Petković 1, Đurović, V. Radović 2.

Budva: Mandić, D. Dragović, Giga, Kovačević 2, Mitrović 2, N. Dragović, Jablan, Vukmirović, Vukićević, Ivanović, Ćetković, Franeta, Duletić, Korać.