Proteklog vikenda, 12-15.08.2021, odigrana su dva finalna turnira KUP-a Crne Gore za mlađe vaterpolo selekcije i to u Kotoru za genraciju igrača rođenih 2005. godine i mlađih, a u Herceg Novom za igrače rođene 2009. godine i mlađi.

U kategoriji kadeta 2005. godište i mlađi Jadranaši su zauzeli II mjesto. U I kolu 12.08.’21. Jadran igrao protiv Cattaro Kotor i ostvario pobjedu rezultatom 6:4. U drugom kolu sledećeg dana, odigrana je utakmica sa ekipom Aquatic Verde te upisana pobjeda ubjedljivim rezultatom 18:3. u III kolo, Jadranaši su bili uspješniji od Budve, rezultatom 19:1. U poslijednjem kolu upisan je jedini poraz na turniru i to u duelu sa domaćinom Primorcem rezulatom 7:6.

Ekipu je predvodio trener Jovo Vukasović, a nastupili su Aleksandar Vavić, Danilo Stupar, Nikola Petrović, Strahinja Gojković, Danilo Popadić, Meldin Hadžić, Dušan Vuković, Sava Huter, Andrija Šekularac, Krsto Simović, Nikola Bilafer, Tadija Matijašević, Stefan Vico, Radivoj Radanović, Rade Đukić, Petar Popović, Stefan Radović, Danilo Ogurlić.

Na turniru u Herceg Novom za pionire rođene 2009. godine i mlađe Jadranaši predođeni trenerom Dušanom Ivanovskim osvojili su treće mjesto.

U prvom kolu Jadran je bio uspješniji od Primorca iz Kotora, rezultat 10:9 u drugom kolo upisan je poraz od ekipe Budućnost Podgorica rezultatom 10:5. U meču trećeg kola protiv ekipe Aquatic Verde Podgorica ostvarena je pobjeda rezultatom 6:5 dok je turnir završen porazom od Budva iz Budve rezultatom 7:3.

Za ekipu Jadrana nastupili su: Luka Kovačević, Andrej Jovanović, Andrija Subotić, Vjera Bulajić, Danilo Ćurčija, Uroš Sijerković, Dimitrije Milić, Vukašin Gojković, Andrija Sladović, Ljubo Sijerković, Miloš Nikezić, Miodrag Subotić, Dejan Lazarević, Vuk Milojević, Stefan Vreća, Miodrag Ivović, Nikola Supić, Pavle Marković, Vuk Radanović, Uroš Kujačić.