Povodom osvajanja srebrne medalje na Evropskom vaterpolo prvenstvu igrača do 15 godina, u Bugarskoj, Uprava PVK Jadrana Carine organizovala je prijem za svoje vaterpoliste koji su nastupali pod zastavom Crne Gore. Jadranaši Marko Bošković, Đorđe Čvorović, Danilo Krivokapić i Lazar Vukićević dobili su od kluba na poklon satove koje im je uruči selektor reprezentacije Crne Gore, Vladimir Gojković.
Predsjednik Jadrana, Đuro Marić, čestitao je u ime kluba Jadranašima i njihovim roditeljima na odličnom sportskom dostignuću.
“To što ste ostvarili rezultat je vašeg talenta i rada, ali iza toga talenta i rada stoje vaše porodice i roditelji koji su vam dali podršku, kao i treneri i klub. Vjerujem da je ovo tek prva stepenica u nizu mnogih koje će biti pred vama i koje će vas dovesti do zlatnih odličja”, kazao je Marić Jadranašima.
JADRAN_PRIJEM
Predsjednik Skupštine kluba, Boro Mračević, čestitao je Jadranašima srebrnim reprezentativcima i rekao da je ovo kontinuitet uspjeha koji Jadran ima iz godine u godinu.
Biće još lijepih rezultata i teških, međutim morate imati snage kao vrhunski sportisti da to prebrodite i idete naprijed, da imate vjeru u sebe”, naglasio je Mračević.
Poželio je Jadranašima da nastave ovim stopama i dođu do zlata.
Jadranaši, zajedno sa reprezentativcima iz drugih crnogorskih klubova, debitovali su na svom prvom velikom takmičenju i učinili nas ponosnim.
jadran POKLON SATOVI
VATERPOLO REPREZENTACIJA CRNE GORE: Čvorović Đorđe, Kankaraš Pavle, Krivokapić Danilo, Bošković Marko, Rajhel Josip, Vukšić Miloš, Vukićević Vladan, Janović Mlađan, Vučković Balša, Baštrica Neđo, Vukićević Lazar, Krivokapić Pavle, Bjelica Andrija, Vukajlović Novak, Jovanović Aron, treneri Veljko Uskoković, Aleksandar Aleksić i Marko Franeta.