Vaterpolisti Jadrana upisali su drugu pobjedu u dva dana u okviru drugog kruga Prvenstva Crne Gore, savladana je ekipa Cattara iz Kotora 6:8 (1:0,2:3, 1:3 2:2). Jadranaše su do pobjede vodili Jovan Vujović i Konstantin Averka sa po dva, dok su po gol postigli David Stevović, Luka Murišić, Dušan Banićević i Vasilije Radović.

Utakmica je krenula laganim ritmom, prvu četvrtinu je obilježio samo gol Cattara. Jadran je u drugoj četvrtini prvi put zadrmao mrežu protivnika i sa tri gola u drugoj četvrtini izjednačio rezultat na polovini utakmice. Treća dionica utakmice pripala je našem timu sa takođe postignuta tri pogotka. Rezultatka prednos od dva gola razlike, održana je do samog kraja utakmice.

U okviru drugog kruga Prvenstca Crne Gore u vaterpolu, naš tim očekuje još jedna utakmica i to u subotu 03 aprila od 18 časova, kada u Igalo gostuje ekipa Primorca iz Kotora, čime se završava ligaški dio takmičenja, nakon čega počinje play off.

Jadran – Cattaro 6:8 (1:0,2:3, 1:3 2:2)

Budva – Gradski Bazen

Sudije: Boris Obradović i Veselin Mišković

Igrač više: Cattaro 6 , Jadran 8 . Peterci: Cattaro 2 (0).

Jadran: Tešanović (12 odbrana), Sladović, Stevović 1, Obradović , Vujović 2, Averka 2, Murišić 1, Musket, Đ. Radović , Banićević 1, Brkić, Petković , Đurović, V. Radović 1.