Plivačka ekipa Jadrana Carine, predvođena trenerom Seadom Adrovićem, osvojila je ukupno  19 medalja ( 6 zlato, 6 srebro, 7 bronza ), na desetom Međunarodnom plivačkom mitingu „Cup Novi Grad“, čiji domaćin je bilo Sarajevo.
Trener Sead Adrović istakao je da može biti zadovoljan rezultatom, s obzirom da je njegova ekipa imala u kratkom vremenu veći broj takmičenja.
“Tako da se tamičarska forma nje mogla držati toliko. Nekima je ovo takmičenje bilo i najbolje izdanje, Ljubica Bošković na 50 i 100 metara slobodno popravila je lični rekord. Bio je ovo dobar nastup ekipe Jadrana”, poručio je Adrović.
REZULTATI TRKA JADRANŠA PRVA TRI MJESTA: 
Štafetu 4×50 slobodno (u sastavu djevojčica i dječaka) Anđela Antunović, Ljubica Bošković, Aleksa Radović i Vasilije Andrić isplivali su i zazeli treće mjesto.
Aleksa Radović osvojio je prvo mjesto na 50m prsno i bio je prvi na 100m prsno. Challenge prsno 50m od šest plivača bio je drugi, od četiri plivača treći i u trci od tri plivača takođe treći. I trka 50m slobodno donijela mu je treće mjesto.
Mina Cvjetičanin druga je završila trku 100m mješovitim stilom i takođe je bila druga na 50m prsno. Na 50m slobodno zauzela je treće mjesto, a na 50m delfin prvo mjesto i na 100m delfin.
Bjanka Bulajić trećeplasirana je završila trku 100m leđno. Ljubica Bošković isplivala je 50m slobodno i trku završila prvoplasirana, a takođe je bila prva i na 100m slobodno. Anđela Antunović zauzela je treće mjesto na 50m slobodno i drugo na 100m slobodno.
Vasilije Andrić isplivao je 100m slobodno i trku završio drugi. Viktor Andrić isplivao je 100m delfin i zauzeo drugo mjesto.
PVK JADRAN CARINE: Anđela Antunović, Anđela Radojičić, Faina Driaeva, Mina Cvjetičanin, Ljubica Bošković, Ivana Antunović, Ana Marija Copola, Bjanka Bulajić, Viktor Andrić, Vasilije Andrić, Aleksa Radović, trener Sead Adrović.