U regularnom dijelu regionalnog takmičenja Jadran je na gostovanju u Novom Sadu remizirao protiv domaćina Vojvodine (11:11).

Ovaj rezultat nije donijeo bitne promjene za naš tim jer u nastavak takmičenja, Ligu za prvaka, Jadran prenosi 9 bodova. Jedina promjena koja se desila je poredak na tabeli B grupe gdje je Jadran zauzeo treće mjesto.

Nastavak takmičenja kreće već od srijede i prvi rival našoj ekipi u nastavku takmičenja biće ekipa Radničkog i ta utakmica je na programu u srijedu 04.02.2015. godine u Kragujevcu.

Ligu za prvaka čine po četiri najbolje tima iz obje grupe. Iz grupe A su prošli Primorje, Radnički, Mladost i Partizan, a iz B Jug, Mornar, Jadran i Crvena zvezda. Jadran u Ligu za prvaka prenosi 9 bodova i počinje sa treće pozicije.

Vojvodina – Jadran 11:11 (2:3, 2:2, 4:2, 3:4)

Novi Sad – Bazen “Slana bara”.

Sudije: Mišković, Virijević (Srbija).

Igrač više: Vojvodina 3 (1), Jadran 10 (3). Peterci: Vojvodina 4 (4), Jadran 1 (-).

Vojvodina: Vitorović, Petrovski, Maksimović 1, Rogač, Čikvinidze, Vasić 5, Gvozdanović, Ćatović 1, Trkulja 3, Marić, Matković 1, Mitrović, Šiman.

Jadran: Kandić, Ukropina 2, Popadić 1, Sekulić 2, Vidović, Porobić, Banićević 1, Sarić 2, Latinović 1, Spaić, Drašković, Pješivac 2, Popović, Gardašević.