U 3. kolu Lige šampiona Jadran je na bazenu Instituta Igalo ugostio mađarski Eger i odigrao prvi remi u ovogodišnjem grupnom takmičenju Lige šampiona. Naš tim je sjajnim pogotkom Spaića poveo sa 1:0 i to je bio rezultat prve četvrtine. U drugom periodu naši momci bez pogotka a gosti postižu 2 i na poluvremenu vode sa 1:2.

U trećem periodu gosti pogotkom iz peterca povećavaju prednost na 1:3, ali već u sljedećem napadu Aleksa Ukropina smanjuje rezultat na 2:3. Na samo 20 sekundi prije kraja treće četvrtine Đuro Radović poravnava rezultat na 3:3 i vraća naš tim u igru.

Nakon 2 minuta igre u posljednjem periodu Merkulov dovodi naš tim u vodstvo 4:3. Međutim, zadovoljstvo u našim redovima nije dugo trajalo, već u sljedećem napadu Eger poravnava rezultat na 4:4.

Jadran Carine – Eger 4:4 (1:0, 0:2, 2:1, 1:1)

Igalo – bazen Instituta Igalo.

Sudije: Voevodin (Rusija), Severo (Italija).

Igrač više: Jadran Carine 7(1), Eger 5(0). Peterci: Eger: 2(2)

Jadran Carine: Kandić, Ukropina 1, Popadić, Kriještorac, D. Banićević, Merkulov 1, B. Banićević, Gardašević, Radović 1, Spaić 1, Drašković, Petković, Tešanović.

Eger: Mitrović, Angyal, Rašović 1, Avramović, Hosnyánszky 2, Lőrincz, Decker, Kovács, Čučković, Vlachopoulos 1, Bedő, Hárai, Csiszár.