Vaterpolisti hercegnovskog Jadrana Carine nadigrali su beogradski Partizan 10:8 ( 1:2; 2:O; 2:2; 5:4) u 2. kolu Regionalne vaterpolo lige, u Herceg Novom. Izabranici trenera Petra Radanovića nastavili su pobjednički niz.
Trener Petar Radanović kazao je da je na kraju najvažnija pobjeda, ali kako je dodao, Prtizan je pokazao da je ekipa koja ako joj se pruži šansa daće sve od sebe.
“Teška i napeta utakmica, publici je vjerujem bilo zanimljivo. Misli da je problem u nama, promašili smo opet nekoliko šansi, pogotovo u prve dvije četvrtine dosta promašenih zicera. Nadam se da ćemo biti sve bolji”, jasan je Radanović.
Vlado Popadić je istakao da je utakmica bila teža od očkivanog.
“Nismo utakmicu otvorili kako smo planirali. Možda nismo odigrali kako smo htjeli zbog pripreme za Ligu Šampiona. Bitno je da smo nastavili kontinuitet pobjeda, idemo dalje”, poručio je Popadić.
TOK UTAKMICE: 
Prava četvrtina počela je golom Partizana, Radanović Aleksandar bio je nepogrešiv za 0:1. Jadranaš Vladan Spaić bio je sjajan za 1:1. Kapiten Beograđana, Nikola Radonjić, savladao je Novljane za 1:2.
Sjajni Kanstantsin Averka savladao je odbranu Partizana za 2:2 na početku druge četvrtine. Potom je silni Petar Mijušković zatresao  mrežu gostiju za 3:2.
Tokom treće četvrtine peterac je iskoristio sjajni Đuro Radović za 4:2. Brzo je uzvratio Nikola Radulović (4:3), a potom je i Andrej Barać bio bolji od Novljana za 4:4. Borbeni Kanstantsin Averka potopio je Beograđane golom za 5:4!
Četvrta četvrtina počela je golom Vladan Spaića koji je bio na visni zadatka za 6:4. Kakva majstorija Đura Radovića je uslijedila za 7:4! Nikola Brkić savršenim lobom potopio je sve nade Beograđana (8:4). Lazar Vićković dao je gol za 8:5, a potom Mihajlo Andrin za 8:6. Bilal Gbadamassi bio je odličan za 8:7, a potom i za 9:8. Kao poručena pliska Uroša Vučurovića za 9:8. Svoj prvi gol za Jadran postigao je Marino Čagalj i postavio krajnji rezultat 10:8.
Utakmicu je sudio sudijski par Andrija Đurašković (CG) i Miodrag Stefanović (SRB). Delegat je bio Željko Avramović (CG).
PVK JADRAN CARINE: Petar Tešanović, Marino Čagalj 1, Vlado Popadić, Martin Gardašević, Dušan Banićević, Kanstantsin Averka 2, Petar Mijušković 1, Danilo Radović, Đuro Radović 2, Vladan Spaić 2, Nikola Brkić 1, kapiten Marko Petković 1, Darko Đurović, Uroš Vučurović, trener Petar Radanović, pomoćni treneri Lazar Vuksanović i Milan Ćirović.
VK PARTIZAN BEOGRAD: Milan Bulajić, Petar Jakšić , Andrej Barać 1, Aleksa Nešić, Nikola Radulović 1, Mihajlo Andrin 1, Aleksandar Radanović 1, Arsenije Mitrović, Lazar Vićković 1, Petar Smiljević, kapiten Nikola Radonjić 1, Bilal Gbadamassi 2, Matija Vlahović, Branko Kujović, trener Stefan Ćirić, pomoćni trener Marko Bašić.