U 13. kolu Regionalne lige Jadran je na domaćem pretrpio poraz od komšija iz Dubrovnika rezultatom 9:17 (2:5, 2:3, 1:5, 4:4). U zgusnutom feburarskom rasporedu, naime ovo je našem timu bila šesta utakmica, naši momci su nastupili u podlmađenom sastavu i pretrpili prvi poraz od jedne od najboljih evropskih ekipa.

Već od samog starta utakmice gosti nisu dozvoljavali da im se ugrozi primat na tabeli te su povelu sa 0:4. Prva četvrtina je završena rezultatom 2:5 za goste. Na polovini utakmice je bilo 4:8 u korist gostiju. U drugom dijelu utakmice dubrovčani su održavali rezultatsu razliku do konačnog rezultata 9:17.

U našem timu najraspoloženiji je bio Kanstantin Averka sa 5 postignutih golova, apratio ga je kapiten Marko Petković sa 2 postignuta gola.

Jadraši već u subotu imaju sedmu utakmicu u februaru i to protiv izrazito teškog protivnika zagrebačke Mladosti, utakmica je na programu u subotu, 29. februara u 19 časova.

Jadran Carine – Jug 9:17 (2:5, 2:3, 1:5, 4:4)

Igalo – bazen Instituta Igalo.

Sudije: Copić (CRO), Abramović (MNE).

Igrač više: Jadran Carine 7(4), Jug 9(7). Peterci: Jadran Carine 3(3)

Jadran Carine: Tešanović, Čagalj, Popadić, Obradović, J. Vujović, Averka 5, Mijušković 1, F. Gardašević, D. Radović, Spaić, V. Radović, Petković 2, Đurović, Vučurović 1.

Jug: Popadić, Macan, Fatović 1, Lončar 1, Kržić, Garcia 1, Lozina 5, Merkulov 4, Papanastasiou 3, Žuvela, Benić 2, Obradović, Jarak, Stahor.