U drugom kolu polufinalnog kvalifikaciong turnira Regionalne lige u Duborvniku Jadran je pretrpio poraz od Kragujevačkog Radničkog rezultatom 4:7 (0:0, 3:2, 0:3, 1:2).

Naš tim je nastupio bez povrijeđenog Đura Radovića. U prvoj četvrtini čvrsta igra u odborani na obe strane. Samo je igrači Radničkog imali priliku već u prvom napadu iz peterca da postignu gol, ali je Tešanović bio siguran na golu.

Međutim, u prvom napadu drugog perioda Vučurović postiže prvi gol za 1:0 i prvo vodstvo na utakmici. Prednost nije dugo trajala, Stanojević je izjednačio na 1:1. Danilo Radović postiže gol i ponovo našem timu donosi prednost. Zatim Banićević uspjeva da izbori peterac, a to koristi Averka za 3:1. Na 3 minuta do poluvremena Radnički smanjuje na 3:2, pa se rezulta nije ni mjenjao do kraja drugog perioda.

U trećem periodu igrači Radničkog u prvom napadu postižu gol za novo izjednačenje, 3:3. Naš tim je cijeli treći period igrao bez opasnosti za gol Radničkog, dok sa druge strane Kragujevčani ređaju golove u mreži Tešanovića i prelaze u vodstvo pa je treća četvrtina završena 3:5.

Loša igra naših momaka se nastavlja i u posljednjoj četvrtini. Igrači Radničkog nižu golove i dolaze čak i do 3:7. Na 1:30 do kraja utakmice Averka postiže gol za 4:7, ali nije bilo dovoljno vremena da se stigne zaostatak.

Jadran – Radnički 4:7 (0:0, 3:2, 0:3, 1:2)

Bazen u Gružu, Duborvnik.

Igrač više: Jadran 3(0), Radnički 5(2). Peterci: Jadran 1(1), Radnički 1(0).

Jadran: Tešanović, D. Radović 1, Vučurović 1, Obradović, Vujović, Averka 2, Murišić, Gardašević, Muscat, Banićević, Brkić, Petković, Đurović, V. Radović.

Radnički: Dobožanov, Rašović, Stanojević 2, Janković 1, Toholj, Krug, Ukropina 1, Branković, Pljevančić 1, Miličić 1, Lukić 1, Tanasijević, Todorovski, Radulović.