U 7. kolu Regionalne lige Jadran je na domaćem terenu dočekao dubrovački Jug i pretrpio poraz rezultatom 8:9 (0:2, 3:4, 2:2, 3:1). Ovo je peti poraz naših momaka u ovoj sezoni.

Jug je bolje otvorio utakmicu, naši momci nisu uspjeli da postignu gol u prvom periodu, pa su gosti otišli u drugi period sa 0:2. Nažalost, i drugoj četvrtini jadranaši nastavljaju lošu igru, a gosti povećavaju prednost na +3, pa se na poluvrijeme otišlo sa rezultatom 3:6.

dmitri-kolod-jadran-jug-herceg-noviTreći period protiče u izjednačenoj igri, ali naši momci ne uspjevaju da smanje prednost od +3. U posljednjoj četvrtini jadranaši dodaju gas, ali kao i u prethodnim utakmicama nedostaje vremena za preokret, pa gosti slave minimalnom prednošću 8:9.

Dosta loše smo počeli utakmicu, nismo koristili šanse i poštovali dogovor iz svlačionice. Jug je znao da iskoristi sve naše greške. Nadam se da ćemo ih analizirati i već u subotu uspjeti da pobijedimo Jug”, rekao je kapiten Martin Gardašević.

Danilo Radović i Ivan Nagaev su dali po dva gola, a po jedan Vasilije Radović, Vukićević, Stupar i Dmitrij Holod, dok je Đurović zaustavio svega pet šuteva.

Isti rivali sastaće se i u subotu na bazenu u Gružu.

Jadran – Jug 8:9 (0:2, 3:4, 2:2, 3:1)

Bazen „Jadran” – Herceg Novi.

Sudije: Tomislav Copić, Božo Đurašković.

Igrač više: Jadran 14(5), Jug 7(5). Peterci: Jadran 2 (1), Jug 2(2).

Jadran: Đurović, Kolod 1, Vučurović, Vukićević 1, Vujović, D. Radović 2, Nagaev 2, Gardašević, Banićević, Sladović, Čaraj, V Radović 1, I. Radović, Stupar 1.

Jug: Popadić, Prkoča, Pavlić, Lazić 3, Joković 3, Vukojević, Daube 1, Cabanas, Kržić, Burić 2, Grgurević, Žuvela, Jurišić, Mozara.