U posljedenjem, 22. kolu  Regionalne lige, Jadran je na gostovanju Partizanu u Beogradu izgubio rezultatom 12:6 i time zauzeo peto mjesto na tabeli što nije bilo dovoljno za odlazak na finalni turnir. Naši momci su dobro otvorili utakmicu i poveli sa 2:0 ali to je bilo sve, nakon toga Partizan je vodio incijativu tokom cijele utakmice i na kraju ubjedljivo slavio. Na fajnl-for su se plasirali Primorje, Jug, Radnički i Mladost.

Na kraju lige ostaje utisak da je Jadran ove sezone postigao zadovoljavajući plasman u novoformiranoj Regionalnoj ligi osvajanjem petog mjesta. Liga je ove godine brojala 15 klubova i ispred Jadrana našli su se samo Primorje, Jug, Radnički i Mladost. Jadranu predstoji borba za odbranu trofeja u domaćem prvesntvu koje počinje uskoro.

Partizan – Jadran 12:6 (2:2, 2:1, 4:1, 4:2)

Beograd – Bazen “Banjica”.

Sudije: Ćirić (Srbija), Periš (Hrvatska).

Igrač više: Partizan 8 (4), Jadran 8 (4).

Partizan: Rističević, Gilen 4, Mandić 3, Vico 2, Subotić, Repanović, Gogov, Jakšić 1, Manojlović, Tanasković 1, Stojanović 1, Janković, Brakočević, Radojević.

Jadran: Kandić, Ukropina, Popadić, Sekulić 2, Vidović, Moskov, Banićević, Sarić 1, Latinović 1, Bitadze, Drašković 1, Pješivac 1, Popović, Giga.