Završen je i drugi dan druge runde kvalifikacija za Ligu šampiona. U utakmici za prvo mjesto naši momci su se sastali sa ekipom grčkog Vuljagmenija i savladali rezultatom 9:6. Stefan Vidović je iz kontra napada postigao prvi gol za naš tim i poveo timm ka pobjedi. Jadranaši su prelomili utakmicu u svoju korist u drugoj četvrtini koja je završena rezultatom 4:1. Dva vezana gola Petkovića (jedan iz peterca), te gol Popadića i Radovića obezbjedili su dobar kapital na drugo poluvrijeme. Ostatak utakmice Jadran je imao veliki broj isključenja ali dobra odbrana sa igračem manje je obezbjedila našim momcima pobjedu. U našem timu istakao se Đuro Radović sa 3 postignuta gola.

U drugoj današnjoj utakmici između dvije njemačke ekipe Hanover je bio bolji od Duizburga i slavio rezultatom 8:5 (4:2, 1:0, 1:1, 2:2).

pvk_jadran_novosti_161015-1Jadran Carine – NC Vouliagmeni 12:4 (2:1, 4:1, 2:3, 1:1)

Bazen Instituta Igalo – Igalo.

Sudije: Colombo (Italija), Buch (Španija).

Igrač više: Jadran Carine 6(2), NC Vouliagmeni 10(2). Peterci: Jadran Carine 1(1), NC Vouliagmeni 1(1)

Jadran Carine: Kandić, Ukropina 1, Popadić 1, Kovačić, Vidović 1, Merkulov, Baničević, Spaić 1, Radović 3, Petković 2, Gardašević, Moskov, Šćepanović.

NC Vouliagmeni: Zerdevas, Kopeliadis 1, Delagrammatikas, Velonias, Chrysospathis 1, Gouvis, Afroudakis 1, Kalaitzis, Vico, Kapotsis 2, Tigkas 1, Solanakis, Kourouvanis.