U posljednjem, 18. kolu, Regionalne lige Jadran je na domaćem terenu dočekao ekipu Primorija iz Rijeke i ostvario ubjedljivu pobjedu.

Jadranaši su ovom pobjedom potvrdili 2. mjesto u ligaškom dijelu takmičenja i u polufinalu fajnal fora sastat će se sa zagrebačkom ekipom Mladosti. Od samog početka bilo je jasno da budući drugoligaš nema šansi u Igalu. Prva dva perioda Jadran je pobjedio identičnim rezultatom 3:1, pa je na polovini utakmice bilo visokih 6:2. Perfektna igra u trećem periodu sa postignutih 6 golova a bez primljenog gola, pa je rezultat pred posljednu četvrtinu bio visokih 12:2. Posljednju četvrtinu gosti su rješili u svoju korist pa su umanjili prednost, konačan rezultat je iznosio 13:4 za naše momke. U timu Jadrana istakli su se Gardašević sa 4 i Merkulov sa 3 postignuta gola.

Jadran Carine – Primorje 13:4 (3:1, 3:1, 6:0, 1:2)

Igalo – bazen Instituta Igalo.

Sudije: Kuzmanić (Hrvatska), Adžić (Crna Gora).

Igrač više: Jadran Carine 2 (2), Primorje 4 (1).

Jadran Carine: Kandić (7 odbrana), Vučurović 1, Popadić 1, Kriještorac, D. Banićević, Merkulov 3, Murišić, Gardašević 4, Radović, Spaić 1, Drašković 1, Petković, Tešanović (9 odbrana), Mijušković 2.

Primorje: Čubranić (6 odbrana), M. Augusti, Brubnjak, Kovačević, Peroš 3, Blažić, Tkač, Rakovac 1, Petrić, Radulović, S. Augusti, Babić, Milošević, Ford.