U 16. kolu Regionalne lige Jadran Carine je na domaćem terenu dočekao ekipu zagrebačke Mladosti

i ostvario važnu pobjedu koja je omogućila našem timu da upravo od pomenute ekipe preuzme drugo mjeso na tabeli. Mladost je krenula sigurnije od našeg tima i povela 0:3, ali naš tim je stabilizovao igru i uspjeo da prvu četvrtinu dostigne prednost Mladosti, pa je prva četvrtina završila bez pobjednika 3:3. I u drugom periodu igra je bila izjednačena pa je na polovini utakmice bio nerješen 7:7. Jadranaši su u trećoj četvrtini dodali gas i učvrstili odbranu pa ovaj period rješili u svoju korist 3:0. U posljednjoj četvrtini Jadran nije dozvolio iznenađenje, rutinski je priveo utakmicu kraju i ostvario važnu pobjedu za drugo mjesto u Regionalnoj ligi. Čak pet igrača u našem timu postigli su po 2 gola: Gardašević, Radović, Ukropina, Kriještorac i Merkulov.

Jadran Carine – Mladost 13:9 (3:3, 4:4, 3:0, 3:2)

Igalo, bazen Instituta Igalo.

Sudije: Dragan Štampalija (Hrvatska) i Petar Abramović (Crna Gora).

Igrač više: Jadran Carine 12(5), Mladost 8(4). Peterci: Jadran Carine 1(0)

Jadran Carine: Kandić (4 odbrane), Ukropina 2, Popadić 1, Kriještorac 2, D. Baničević, Merkulov 2, B. Baničević, Gardašević 2, Radović 2, Spaić, Drašković 1, Petković 1, Tešanović, Mijušković.

Mladost: Marcelić (10 odbrana), Radu 3, Zović 1, Bajić, Biljaka, Bukić 2, Marković 1, Lazić, Valečić, Paškvalin, Trush 1, Bašić 1, Jukić, Miloš.