U 6. kolu Kupa Crne Gore Jadran je na domaćem ternu ugostio ekipu Budve i ostvario pobjedu rezultatom 11:6 (2:1, 3:3, 3:2, 3:0). Ovo je bila posljednja utakmica ligaškog dijela Kupa Crne Gore.

Gosti su poveli na samom startu utakmice, ali uz veliki broj promašaja na obe strane, ipak su jadranaši prvi period priveli kraju sa minimalnom prednošću, 2:1.

Jadran je odlično otvorio drugi period i sa 3 brza gola povećao prednost, ali su gosti do kraja ovog perioda stigli prednost pa je na kraju ponovo bilo +1 za naš tim, 5:4. U drugoj četvrtini sve golove za Jadran, postigao je Kalturin, čak 3 gola.

U trećem periodu, Jadran boljom igrom čuva prednost i povećava za +2, 8:6. A prvi gol u ovoj sezoni postiže i Uroš Vučurović kojem je ovo i prva utakmica u ovoj sezoni, jer je odsustvovao zbog povrijede ruke.

U posljednjoj četvrtini jadranaši su ubjedljivo osigurali pobjedu i bez primljenog gola u ovom periodu postavili konačan rezultat 11:6.

Jadran – Budva 11:6 (2:1, 3:3, 3:2, 3:0)

Bazen „Jadran” – Herceg Novi.

Sudije: Boris Obradović, Miroslav Mijanović.

Igrač više: Jadran 6(3), Budva 3(2). Peterci: Jadran 1(0), Budva 1(0).

Jadran: Đurović, Kalturin 4, Vučurović 1, Vukićević, Vujović, D. Radović 2, Stevović, Gardašević 1, Muscat, Sladović 1, Hadžić 1, V. Radović 1, I. Radović, Gojković.

Budva: Kolesko, Ivanović, Zhardan 1, Kovačević, D. Dragović, Ivanović, Egorov 3, Vukićević, N. Dragović, Stahor 1, P. Ćetković 1, Janović, D. Ćetković, Korać.