U 10. kolu Prvenstva Crne Gore Jadran je na gostovanju u Budvi savladao domaću Budvansku Rivijeru rezultatom 8:9 (3:2, 0:2, 2:4, 3:1). Naši momci su otovrili utakmicu prvim pogotkom i poveli 0:1, ali ekipa domaćina je prešla u prednost čak i 3:1. Jadranaši su ipak postigli gol i smanjili prednost na 3:2 za kraj prvog perioda.

U drugom periodu znatno bolja igra naših momaka, uz dva postignuta gola i bez primljenog, na poluvrijeme se otišlo sa golom prednosti za naš tim, 3:4.

U trećoj četvrtini naš tim nastavlja igru koja trasira put ka još jednoj pobjedi, čak 4 gola u mreži domaćina donosi prednost pred posljednju četvrtinu od 5:8. U posljednjem periodu opuštenija igra našeg tima, što domaćin koristi i sa dva gola prilazi na 7:8. Međutim, Sladović na 1:30 do kraja postiže gol za 7:9 i umanjuje šansu Budvana za iznenađenje. Drašković smanjuje na 8:9 što je i konačan rezultat.

U našem timu istakao se Jovan Vujović sa 6 postignutih golova.

Budva – Jadran 8:9 (3:2, 0:2, 2:4, 3:1)

Bazen “Dragan Trifunović” – Budva.

Sudije: Andrija Đurašković, Veselin Mišković.

Igrač više: Budva 5(2), Jadran 7(5). Peterci: Budva 1(1), Jadran 2(1).

Budva: Bajković, Ćetković 3, Zhardan 1, Kovačević 1, D. Dragović, Mijatović, Vukićević, N. Dragović 1, Latinović, Hudiček, Drašković 2, Kosić, Kolesko, Korać.

Jadran: Đurović, Stevović, Vučurović, Obradović, Vujović 6, D. Radović 2, Murišić, Gardašević, Muscat, V. Radović, Čaraj, Petković, I. Radović, Sladović 1.

Detaljni izvještaj možete pogledati na ovom linku.