Jadran poveo u finalnoj seriji Prvenstva Crne Gore, savladavši na domaćem terenu ekipu Primorca rezultatom 9:4 (2:1, 3:1, 1:0, 3:2). Jadaranši su i prije 11 dana na domaćem terenu savladali ekipu Primorca i time obezbjedili prvo mjesto i prednost domaćeg terena u finalnoj seriji.

Ekipa Primorca je otvorila utakmicu prvim pogotkom, ali naši momci su prvi period rješili u svoju korist minimalnom prednošću od 2:1. U drugom periodu, sigurnija igra Jadranaša, koji povećavaju prednost na tri gola razlike i time trasiraju put ka pobjedi.

martin-gardasevic-jadran-pobjeda-primroacU trećem periodu samo jedan gol i to našeg tima, što je bio rezultat čvrste odbrane na obe strane. Naši momci ulaze u posljednji period sa prednošću od 4 gola razlike, 6:2.

U zadnjoj četvrtini naši momci gase i zadnju nadu gostiju za promjenom rezultata, jer već nakon 1:30 minuta igre Jadranaši postižu dva gola za 8:2. Do kraja utakmice gosti su uspjeli da smanje prednost na 9:5, što je bio i konačan rezultat.

U našem timu istakli su se Dimitrije Obradović, Danilo Radović i Matej Čaraj sa po 2 postignuta gola.

Druga utakmica finalne serije Prvenstva Crne Gore, na programu je u subotu 09.04.2022. godine u Kotoru.

Jadran – Primorac 9:4 (2:1, 3:1, 1:0, 3:2)

Bazen Jadran – Herceg Novi.

Sudije: Siniša Matijašević, Veselin Mišković.

Igrač više: Jadran 6(1), Primorac 11(2). Peterci: Jadran 1(1), Primorac 1(0).

Jadran: Đurović, Vujičić, Vučurović 1, Obradović 2, Vujović, D. Radović 2, Stevović, Gardašević 1, Muscat, V. Radović, Čaraj 2, Petković, I. Radović, Sladović 1.

Primorac: Kralj, Drašković, Paunović, Gopčević, Mačić 2, Vukasović, Šekarić, Mršić, Stanojević 1, Vučković, Matković, Vujošević 1, Isljamović, Vukšić.

Detaljni izvještaj možete pogledati na ovom linku.