Mlađi kadeti Jadrana Carine trećeplasirani su završili takmičenja “Olimpijske Nade”, čiji domaćin je bio Dubrovnik. Predvođeni trenerima Filipom Andrićem i Srđanom Lazarevićem, mlade snage sa Škvera ukupno su primili 42 gola i postigli 56 golova.
Trener Filip Andrić istakao je da je vrlo zadovoljan prikazanom igrom svojih momaka.
“Zadovoljan sam borbenošću, željom i motivacijom djece, pogotovo u poslednjoj utakmici gdje smo uspjeli da se vratimo u meč nakon rezultata 10:4 za Mladost i da preokrenemou našu korist. Utakmice protiv Juga i Primorca su bile takođe dosta dinamične. Od srca čestitam svojoj ekipi na želji, borbenošću i karakteru koji su pokazali”, kazao je Andrić.
TOK TAKMIČENJA JADRANAŠA:
U prvom kolu Jadran je nadigrao Budvu 15:5 (5:1; 5:1; 2:1; 3:2). Dražen Trapara istakao se sa 5 golova, Maro Bošković bio je odličan sa 4 gola, Krsto Tomašević upisao je 2, a po gol su postigli Milan Baltić, Šćepan Kontić, Marko Popadić i Luka Sijerković.
Drugo kolo donijelo je poraz Novljanima od domaćina Juga 5:8 (2:2; 0:1; 2:2; 1:3). Marko Bošković upisao je 2 gola, a po jedan su postigli Dražen Trapara, Danilo Krivokapić i Amar Kujović.
Jadranaši su bili bolji od KPK, u trećem kolu, 12:3 (1:1; 3:0; 4:1; 4:1). Marko Bošković se istakao sa 5 golova, dva je dao Danilo Krivokapić, a po jedan gol su upisali Dražen Trapara, Krsto Tomašević, Sava Huter, Milan Baltić i Krsto Simović.
Jadran je u polufinalu poražen od Primorca 11:8 (3:1;1:3;3:1;4:3). Marko Bošković upisao je 5 golova, a po jedan su upisali Milan Baltić, Dražen Trapara i Amar Kujović.
Treće mjesto pripalo je Jadranašima nakon što su savladali Mladost nakon peteraca 16:15 (četvrtine: 2:4; 1:2; 3:4; 4:0). Marko Bošković istakao se sa 4 gola, po dva su postigli Dražen Trapara, Krsto Tomašević i Amar Kujović.
PVK JADRAN CARINE mlađi juniori: Đorđe Čvorović, Milan Baltić, Krsto Tomašević, Danilo Krivokapić, Amar Kujović, Krsto Simović, Dušan Vuković, Dražen Trapara, Marko Bošković, Šćepan Kontić, Lazar Vukićević, Sava Huter, Marko Popadić, Meldin Hadžić, Luka Sijerković, treneri Filip Andrić i Srđan Lazarević.