Održana je XI redovna sjednica skupštine PVK “Jadran” Herceg Novi, na kojoj je između ostalih tačaka, izabran novi predsjednik kluba. Za predsjednika kluba ujedno i predsjednika Upravnog odbora izabran je Mr Boro Lučić, dok dosadašnji predsjednik Dr Đuro Marić ostaje u upravnom odboru. Na skupštini je izražena velika zahvalnost Dr Đuru Mariću za sve što je učinio za klub u proteklih 20 godina kako je obavljao tu funkciju, te mu je u ime skupštine kluba uručena zlatna plaketa.

Skupstina-PVK-Jadran-24.10.2022Upravni odbor kluba će ubuduće funkcionisati u sastavu: Boro Lučić-predsjednik i članovi: Đuro Marić, Boris Zloković, Nikola Milić, Stefan Vukićević, Nikola Ćetković, Zoran Jančić, Lazar Beko, Boris Boro Lazarević, Vladimir Stanišić, i aktivan sportista, shodno Zakonu o sportu, Danilo Radović.

Pored izbora i imenovanja na skuštini su uvojeni: Izvještaj o radu Upravnog odbora, Izvještaj o takmičenjima kluba, Izvješta o proslavi 100 godina kluba i izdravanju monografije “Prvih 100 u slikama” i usvojen je završni račun za 2021. godinu.