Sinoć je u trofejnoj sali kluba na bazenu Jadran na Škveru održana redovna VIII sjednica Skupštine PVK Jadran Carine. Skupština je prvobitno planirana da se održi tokom aprila tekuće godine, ali je zbog pandemije Covid 19 virusa odložena. Sjednicom je predsjedavao predsjednik Skupštine kluba Boro Mračević.

Na početku je usvojen zapisnik sa sjednice održane 12.12.2019. i članovi informisani da je u međuvremenu Ministarstvo sporta i mladih odobrilo promjene statuta kluba koje su usvojene na prethodnoj Skupštini. Predsjednik kluba Dr. Đuro Marić podnio je izvještaj o radu Upravnog odbora, a direktor Miloš Mračević o takmičenjima. Konstatovano je da je protekla takmičarska sezona specifična zbog nastalih problema izazvanih pandemijom Covid 19. Takmičarska zenoza 2019/20 prekinuta je sredinom marta i nažalost većina takmičenja neće biti nastavljena, osim onih za mlađe vaterpolo kategorije i plivače.  Finansijske poslijedice krize izazvane pandemojom su velike za klub. Zbog novonastale situacije Predsjednik kluba Dr Đuro Marić, Skupštini je iznio plan aktivnosti i okviran budžet za narednu takmičarsku sezonu koji je usvojen. Budžet je znatno smanjen iz razloga ukidanja budžetskih sredstava od strane Ministarstva sporta i otkazivanja sponzorskih ugovora. Iz tog razloga desile su se i promjene u prvoj vaterpolo ekipi, te u redovima Jadrana više neće biti: Vladana Spaića, Vlada Popadića, Marina Čaglja, Filipa Gardaševića i Petra Mijuškovića, kao i smanjenje ličnih primanja svih u klubu. Klub do prvog jula treba da odluči da li će zadržati pravo nastupa u Ligi Šampiona ili će odustati od wildcarda, o čemu je bilo rječi na samoj sjednici Skupštine.

Usvojen je i završni račun za 2019 godinu. Predsjednik klub je dobio odobrenje da u narednom periodu izvrši izmjene u Upravnom odboru, osim predstavnika Opštine u istom, a sve u cilju što boljeg funkcionisanja kluba u izuzetno teškom periodu koji predstoji.

Donijeta je odluka o dodjeli počasnih zvanja u kluba i zahvalnica Jadranašima rođenim u periodu 1970. do 1979. godine.

Zvanje počasnog člana kluba dobili su: Lidija Vlahović, dugogodišnja sekretarka kluba, plivačica Duška Radan, te vaterpolisti Siniša Matijašević, Veselin Krivokapić i Nenad Milanović. Zvanje zaslužnog člana dobili su vaterpolisti: Dragan Strugar, Marko Lučić, Todor Prlainović, Ištvan Mesaroš, Nikola Ćetković, Predrag Vujadinović, Denis Šefik, Aco Ćetković, Milan Jančić, Branko Bošković, Nikola Bigović i Milan Ćetković, plivači: Aleksandar Terzić, Ivan Lakičević i Milena Beba Ilić. Ovo prestižno priznanje dodjeljeno je i treneru Petru Radanoviću, kao i dugogodišnjem doktoru kluba Predragu Daboviću i fizioterapeutu Dejanu Mihajloviću. Zaslužnim članom kluba imenovani su i predsjednici i članovi uprave koji su u najmanje dva mandata bili dio kluba i to: Đuro Ćetković, Dragan Bošković i Milorad Bato Đurović koji su obavljali funkciju predsjednika kluba, te članovi uprave  Dejan Mandić, Željko Tafra, Krsto Spaić i Nikola Perišić. Takođe na Skupštini je donijeta odluka da se posebno priznaje odnosno zahvalnica za dugogodišnji savijestan i predan rad u klubu dodjeli Ivu Tomušiću i Peru Tomušiću. Priznanja će dobitnicima biti uručena na svečanosti povodom dana kluba.