Plivački vaterpolo klub Jadran održao je sedmu sjednicu Skupštine kluba, u četvrtak 19. decembra, u trofejnoj Sali na Škveru, kojom je predsjedavao predsjednik Skupštine kluba Boro Marčević.
Usvajanje zapisnika sa šeste sjednice Skupštine održane 15. marta tekuće godine. Predsjednik kluba dr. Đuro Marić i direktor kluba Miloš Mračević prezentovali su izvještaje o radu, sportskim rezultatima i finansijama kluba.
Konstatovano je da je 2019 godina jako uspiješna, jedna od najuspiješnijih u istoriji kluba u kojoj su osvojeni značajni trofeji i postignuti vrhunski sportski rezultati.
Konstatovano je da je odnos kluba i Opštine jako kontruktivan, da se dogovorene obaveze poštuju te da se vidi jasna spremnos svih zajedno da se uradi još i više za dobrobit kluba.
Usvojene su dopune i izmjene Statuta kluba, shodno novim instrukcijama Ministartsa Sporta, a značajni dio sjednice uzela je konstruktivna rasprava o viziji kluba do velikog jubileja, 100 godina postojanja 2022 godine.
Skupština je jednoglasno usvojila finalno rješenje “Jadranovog zida olimpijaca”, te je donesena odluka da se krene u realizaciju istog kroz prikupljanje sredstava za čiju namjenu je otvoren poseban podračun.
Donesena je odluka o dodjli najvećih priznanja kluba Jadranašima rođenim u periodu od 1960 do 1969 godine, i to priznanja počasnog i zaslužnog člana kluba koja će im uskoro biti i uručena na prigodnoj svečanosti.