Plivački vaterpolo klub Jadran Carine danas je organizovao novogodišnje druženje za sve jadranaše i jadranašice mlađih vaterpolo selekcija i plivačkih ekipa u trofejnoj sali kluba.

jadran-carine-novogodisnji-pokloni-2

Uz druženje sumirani su rezultati u 2019 godini, kako oni sportski tako i oni vezano za školu. Svim članovima uručen je poklon kluba i to personalizovana šolja za mlijeko i čaj, na kojoj se pored loga kluba nalazi  ime i prezime svakog od mladih jadranaša.

Direktor kluba Miloš Mračević poželio je  svima dobro zdravlje u narednoj godini, da im 2020. godina bude uspiješna u školi i na bazenu, te da sa svojim porodicama svi lijepo provedu novogodišnje i božićne praznike.

jadran-carine-novogodisnji-pokloni-3„Nadam se da vam se sviđaju pokloni koje smo pripremili za vas, oni su personalizovani za svakoga posebno jer svako od vas je „najvažniji Jadranaš za nas“. Želimo da vam svako jutro uz mlijeko ili čaj  u Jadranovoj šoljom započne novi uspiješan dan“.

Na pitanje „šta želite u novoj godini“ mladi Jadranaši su dali razne odgovore od onih da žele nove sportske pobjede i medalje, bolje uslove za trening u zimskom periodu, više treninga do nekih koji su jednostavno rekli da žele da ostanu živi i zdravi.

jadran-carine-novogodisnji-pokloni-4Na kraju druženja napravljene su zajeničke fotografije uz Jadranov sportski pozdrav. Koje je najbolji…JADRAN!!!