Jadran Carine se u 12. kolu sastao sa ekipom mađarskog Egera i pokušao da napravi iznenađenje koje bi dalo nade za odlazak na finalni turnir Lige šampiona. Međutim do iznenađenja se nije moglo domaćin je tokom cijele utakmice situaciju držao pod svojom kontrolom i nije dozvoljavao našem timu da napravi preokret. Izostanak povrijeđenog Ukropine se takođe osjetio u napadu našeg tima. Radović je postigao dva gola za Jadran, a po jednom su se upisali Danil Merkulov i Marko Petković.

Šanse za plasman na F8 teoretski postije ali ne zavisi sve od Jadrana. Jadran u narednom kolu čeka Alfen, očekuje se siguran trijumf, dok Špandau ide u goste Sabadelju – ako Njemci pobijede u Kataloniji posljednje kolo neće imati nikakvu važnost.

Eger – Jadran Carine 8:4 (2:0, 2:1, 1:2, 3:1)

Eger – Bazen “Aladar Bickej”.

Sudije: Aleksandresku (Rumunija), Švarc (Izrael).

Igrač više: Eger 8 (2), Jadran Carine 8 (1).

Eger: Mitrović, Anđal 1, Rašović 1, Avramović, Hošnjanski 2, Lorinc, A. Deker, Kovač 2, Čučković, Vlahopulos 1, Bedo 1, Biroš, Čisar.

Jadran Carine: Kandić, M. Gardašević, Popadić, Kriještorac, Mijušković, Merkulov 1, B. Baničević, F. Gardašević, Radović 2, Spaić, Drašković, Petković 1, Tešanović.