Proteklog vikenda odigran je završni turnir prvenstva Crne Gore u vaterpolu za najmlađu uzrastnu kategoriju, igrača rođenih 2006. godine i mlađih. Turnir je odigran po sistemu final foura, gdje su se u polufinalnim utakmicama sastale prvoplasirana i četvoroplasirana, te drugoplasirana i trećeplasirana ekipa iz Olimpijskih Nada.

Jadranaši su u polufinalu bili ubjedljivi te savladali ekipu Budve sa 20:2 (6:1, 5:0, 2:1, 7:0). U drugoj polufinalnoj utakmici ekipa Cattara je savladala Primorca sa 4:10 (0:2, 0:4, 2:1, 2:3).

U utakmicama za plasmana ekipa Primorca je savladala Budvu sa 18:2 (7:0, 1:1, 7:0, 3:1), dok je u finalnoj utakmici Jadran Carine savladao Cattara sa 9:7 (2:2, 2:2, 4:1, 1:2). Osvajanjem Prvenstva Crne Gore najmlađi Jadranaši su potvrdili primat u ovoj kategoriji s obzirm da su bili prvaci i Olimpijskih Nada u ovom godištu.

Za Jadran Carine su nastupili: Ogurlić Danilo, Matijašević Tadija, Petrović Nikola, Bošković Miljan, Đukić Rade, Popović Petar, Vico Stefan, Radanović Radivoj, Gojković Strahinja, Stupar Danilo, Damjanović Balša, Radović Vuk, Novović Uroš, Ivović Vuk, Stevanović Božo, Motika Nemanja, Nikezić Marko.

Trener ekipe Dušan Ivanovski, pomoćni trener Filip Andrić.