Mladi vaterpolisti Jadrana Carine generacija igrača 2004. i mlađi otputovali su u nedjelju na sedmodnevne pripreme u Hanover.

Domaćin jadranašima u Hanoveru je vaterpolo klub White Sharks iz Hanovera sa kojim Jadran Carine već 3 godine ima jako uspiješnu saradnju. Ovo je druga posjeta vaterpolista iz Herceg Novog Hanovera, a prva je realizovane prošle godine u martu.

jadran-carine-mladi-180530_1

Tokom sedmodnevnih priprema jadranaši će biti smješteni na sportskoj akademin (institutu za sport) u Hanoveru te će svakodnevno obavljati zajedničke treninge sa vršnjacima iz kluba White Sharks. Pored trenažnih aktivnosti osmišljen je svakodnevni program kako bi slobodno vrijeme iskoristili za obilazak mnogeh znamenitosti garada. Već drugog dana boravka obišli su fudbalski stadion Arena 96.

Uzvratna posjeta vaterpolista iz Hanovera je planirana za kraj septembra ove godine.

Na pripreme u Hanover su otputovali: Spasoje Aćimović, David Stevović, Nemanja Moračanin, Ilija Radović, Marko Bošković, Giorgi Eristavi, Maksim Urdešić, Amar Kujović, Sava Huter, Šćepan Kontić, Krsto Tomašević, Andrija Nakićenović, Meldin Hadžić, Marko Popadić, Luka Sijerković, Danilo Krivokapić, Lazar Vukićević. Trener ekipe Srđan Lazarević.