U periodu od 19. do 23. aprila u Dubrovniku održan je tradicionalni međunarodni turnir za 12 godišnjake, igrače rođene 2005. godine i mlađe, Tomo Udovičić. Ove godine na turniru učestvovalo je 21 klub iz devet država i to: Hrvatske, Mađarske, BiH, Singapura, Crne Gore, Srbije, Italije, Španije i Njemačke.

Ekipe su bile podjeljene u 4 grupe i to:

Grupa A: Jug, Solnok, Invictum Sarajevo, Jadran Split, Singapur, Budva.

Grupa B: Partizan, Primorac, Medveščak, Salerno, Cavtat.

Grupa C: Barseloneta, Kataro, Stari Grad, Mladost, Roma Vis Nova.

Grupa D: Barselona, Duizburg, Jadran Carine, Zemun, KPK Korčula.

Grupnu fazu takmičenja Jadran Carine je završio na prvom mjestu, zabilježivši 3 pobjede u mečevima sa Barselonom 5:1, KPK Korčulom 13:1, te Duizburgom 9:4 i jednim porazom od ekipe Zemuna 4:3. U osmini fina pobjeđena je ekipa Cattara sa 3:1, a u polufinalu ekipa Primorca 4:3. U finalnoj utakmici u neizvjesnoj završnici Jadranaši nisu uspijeli da savladaju ekipu Cavtata koja je imala nakolonost domaćeg terena.

Finalni poredak turnira:

 1. CAVTAT
 2. JADRAN CARINE
 3. ROMA VIS NOVA
 4. PRIMORAC
 5. AV CATTARO
 6. CN BARCELONA
 7. SINGAPORE YWPT
 8. JADRAN SPLIT
 9. CNA BARCELONETA
 10. ZEMUN
 11. RN SALERNO
 12. PARTIZAN
 13. JUG CO
 14. SZOLNOKI VSC
 15. SVNRW DUISBURG
 16. STARI GRAD
 17. HAVK MLADOST
 18. BUDVA
 19. MEDVEŠČAK
 20. KPK
 21. INVICTUM

Za ekipu Jadran Carine nastupali su: Meldin Hadžić, Strahinja Gojković, Andrija Šekularac, Stefan Radović, Sava Huter, Tadija Matijašević, Petar Milojević, Radivoj Radanović, Stefan Vico, Šćepan Kontić, Danilo Stupar, Rade Đukić, Dejan Miljanović, Aleksa Jovanović, Biljan Bošković.

Trener ekipe Zoran Ivanovski, pomoćni trener Dušan Ivanovski.

Memorijalni turnir Tomo Udovićič se već godinama organizuje u znak sjećanja na legendardnog trenera Juga, Toma Udovičića. Jadran Carine je stalni učesnik turnira od njegovog početka, te se svake godine mladi Jadranaši nadmeću sa najboljim ekipama Evrope.