Plivački vaterpolo klub „Jadran“ i Mg Mivela potpisali su Ugovor o sponzorstvu, kojim ova prirodna mineralna voda postaje zvanična voda kluba.

Potpisivanjem ugovora daje se doprinos daljem razvoju crnogorskog vaterpola i plivanja, koji osvaja značajna priznanja i bilježe uspehe na svijetskom i evropskom nivou.Mg Mivela će pružati podršku najtrofejnijem vaterpolo klubu u državi, koji bilježi značajne uspijehe i u čijim redovima su brojni reprezentativci crnogorskog vaterpola, obezbijeđivanjem prirodne mineralne vode za sve njegove članove kao i za potrebe takmičenja, koja će osim hidrataciji, doprineti stabilnom unosu potpuno rastvorljivog magnezijuma.

vaterpolo-klub-jadran-mg-mivela_2

Iz Plivačkog vaterpolo kluba „Jadran Carine“ i Mg Mivele ističu da su za značajne rezultate potrebni rad, istrajnost, ali i zdrave navike i hidratacija. Samo na taj način uspijeh je neminovan. Vaterpolisti i plivači, kao i ostali sportisti, tokom treninga i utakmica gube velike količine tečnosti koje je potrebno nadoknaditi, ali im je neophodan i redovan unos magnezijuma, jer je to mineral koji je neophodan za pravilan rad mišića i smanjenje zamora tokom i nakon fizičke aktivnosti.

Na tržištu Crne Gore Mg Mivela je dostupna u blago gaziranom, gaziranom i odnedavno  u negaziranom obliku, a distributer za ovaj brend je Škorpion d.o.o. iz Herceg Novog. Dokaz kvaliteta Mg Mivela vode je njena prisutnost, ne samo u regionu, već i na tržištu Amerike, Australije, ali i Rusije gdjee Mg Mivela posjeeduje sertifikat Ministarstva zdravlja Ruske Federacije i Ruskog naučnog centra za medicinsku rehabilitaciju, kojim je ona deklarisana kao mineralna lekovita voda. O njenom kvalitetu govori i to da je ona na takmičenju „Global Bottled Water Awards“ u 2015. godini, svrstana u TOP 3 svijetske funkcionalne vode, kao jedina prirodna mineralna voda čija funkcionalnost nije postignuta dodavanjem aktivnih sastojaka.