Učenici četvrtog i petog razreda Osnovne Škole „Milan Vuković“, posjetili su danas plivački vaterpolo klub Jadran Carine, na Škveru. Mališane su u obilazak crnogorskog šampiona povele učiteljice Vesna Samardžić, Marija Šaranović i učitelj Ivan Đorđević. Naši mladi sugrađani bili su oduševljeni bazenom, tribinama, a posebno bogatom Trofejnom salom Jadrana Carine.

Trofejna sala bila je prvao mjesto za današnje druženje i sticanje sportskog znanja, uz zabavu. Direktor kluba Miloš Mračević i trenerica plivanja Milica Ćorović napravili su mali kviz znanja o Jadranu, zajedno sa mališanima, pa su tako neki bili i nagrađeni nakon tačnog odgovora.

Među učenicima bilo je i onih koji već nose kapice Jadrana, koji  su svojim drugarima pomogli u odgovaranju na pitanja. Nije falilo ni šale, pa je smjeh danas bio glavna „muzika“ na škverskom bazenu.

jadran-carine-skola-milan-vukovic-herceg-novi-2

„Učenici su uživali i saznali su dosta o plivačko vaterpolo klubu Jadran Carine. Postavili su brojna pitanja“, rekla je  Vesna Samardžić.

„Većina djece je prvi put ovdje na bazenu, prvi put se sreću sa klubm. Učenici su oduševljeni samom organizacijom i dočekom. Posjetili su i Trofejnu salu Jadrana. Zahvaljujemo se Jadranu što nas je ugostio na pravi način. Nadam se da će neka od ove djece prepoznati svoju moućnost da počnu da treniraju, što bi bilo korisno za klub, njih i grad“, istakao je Ivan Đorđević.

Dodao je da se nada da će Jadran i dalje sarađivati sa O.Š. „Milan Vuković“, i imati više ovakvih posjeta.