Vaterpolisti hercegnovskog Jadrana Carine putuju za Atinu gdje će odigrati treće kolo Lige šampiona i snage odmjeriti sa ekipom Olimpijakosa, 29. oktobra u 19 časova po našem vremenu. Novljanima je poznat kvalitet domaćina, ali vjeruju da uz svoju motivaciju i što jaču igru mogu pružiti dovoljan otpor.
Trener Petar Radanović istako je da će Jadran dati sve od sebe prtiv Olimpijakosa koji je veliki izazov za mlade Jadranaše.
“Utakmica sa Olimpijakosom je pravi izazov za našu mladu ekipu, da uspije da se nameće i da da svoj maksimum, da vidimo gdje smo u ovom momentu sa jednom od najboljih ekipa u Evropi”, kazao je Radanović.
Vladan Spaić smatra da Jadran nema šta da izgubi protiv Olimpijakosa, te da vjeruje da Jadranaši imaju šansu za prve bodove.
“Očekuje nas teško gostovanje. Nadamo se da ćemo biti maksimalno spremni i motivisani. Olimpijakos je jedna od jačih evropskih ekipa, nemamo šta da izgubimo, daćemo svoj maksimum da igramo što bolje i da rezultat bude što neizvjesniji. Mislim da tako imamo šansu da dobijemo utakmicu”, poručio je Spaić.
Utakmicu možete pratiti uživo na OLIMPIJAKOS – JADRAN CARINE .
REZULTATI DOSADAŠNJEG OVOSEZONSKOG TAKMIČENJA:
1.Kolo RVL: Jadran Split – Jadran Carine 9:11;
2.Kolo RVL: Jadran Carine – Partizan Beograd 10:8;
3.Kolo RVL: Jug AO – Jadran Carine 9:6;
4.Kolo RVL: Jadran Carine – Mladost 6:15;
5.Kolo RVL: Mornar Split – Jadran Carine 7:16;
6.Kolo RVL: Jadran Carine – Budva 12:6.
1.Kolo LŠ: Jadran Carine – Jug AO 7:12;
2.Kolo LŠ: Jadran Carine – Solnok 12:14.
Nakon trećeg kola LŠ, Novljane će dočekati Crvena zvezda koja je domaćin šestog kola A1 Regionalne vaterpolo lige, 1.novembra.