Kadeti Jadrana Carine novi su šampioni države. Proteklog vikenda u Herceg Novom održan je finalni turnir Crne Gore za kategoriju kadeta, igrača rođenih 2003. godine i mlađih.

Turnir je odigran po sistemu final foura. U polufinalnoj utakmici Jadranaši su bili bolji od Budve ubjedljivim rezultatom 10:2 (2:0, 2:0, 2:0, 4:2), dok je u drugom polufinalu u duelu klubova iz Kotora bolja bila ekipa Cattara. U utakmici za I mjesto Jadran Carine je slavio nad ekipom Cattara takođe ubjedljivo 7:2 (0:0, 1:2, 4:0, 2:0). U utakmici za III mjesto Budva je bila bolja od Primorca iz Kotora.

Za ekipu Jadrana Carine nastupili su: Ilija Radović, Krsto Tomašević, Jovan Vujović, Damjan Vujačić, Nemanja Moračanin, Radovan Samardžić, David Stevović, Ilija Babić, Sava Đorđević, Matija Sladović, Nikola Roćenović, Marko Bošković, Miloš Simović, Lazar Vukičević, Amar Kujović, Slađan Murišić.

Trener ekipe: Srđan Lazarević.

Kadeti Jadrana Carine osvajanjem Prvenstva Crne Gore potvrdili su svoj kvalitet, te nastavili niz samih pobjeda. Na početku takmičarske sezove osvojili su međunarodni turnir na kom su učestvovale najbolje ekipe Španije, Mađarske, Hrvatske, Sloveniji i Crne Gore. Slijedila je titula u Olimpijskim Nadama te sada u Prvenstvu Crne Gore. U junu mjesecu tekuće godine ovu genraciju očekuje finalni turnir Regionalne Vaterpolo Lige na kom će nastupiti najbolje ekipe Hrvatske, Srbije, Slovenije i Crne Gore, a jedan od kandidata za organizaciju i domaćinstvo turnira je Jadran Carine i Herceg Novi.