U toku proteklog vikenda odigrana su još dva završna turnira Prvenstva Crne Gore i to za kadete 2006. godište u Kotoru i mlađe nade 2009. godište u Herceg Novom.

Vaterpolisti Jadrana Carine u oba godišta osvojili su srebrne medalje, što ih trenutno čine nauspiješnijim klubom, s obzirom da su predhodnog vikenda osvojena dva prva mjesta.

U konkurenciji kadete 2006. godište i mlađi, na turniru u Kotoru snage su odmjelile četri ekipe i to: Cattaro i Primorac iz Kotora, Budvanska Rivijer iz Budve i Jadran Carine. Turnir se igra po sistemu svako sa svakim. U prvom kolu savladana je ekipa Cattara sa ubjedljivih 18:2, u drugom kolu Jadranaši su poraženi sa 15:8, dok je u poslijednjem klolu upisana pobjeda nad Budvanskom Rivijerom 23:6.

U Herceg Novom održan je turnir majlađih vaterpolista rođenih 2009. godine i mlađih. Na turniru je učestvovalo šest ekipa i to: Cattaro i Primorac iz Kotora, Budvanska Rivijer iz Budve, Budućnost iz Podgorice, Nikšić iz Nikšića i domaćin Jadran Carine. Ekipe su bile podjeljene u dvije grupe u tri kola i utakmice za plasman. U prvom kolu savladana je ekipa Cattara sa 19:4, u drugom kolu Jadranaši su bili slobodni, dok je u trećem kolu upisana pobjeda nad Nikšićem 25:4. U finalnoj utakmici ekipa Budvanske Rivijere je bila bolja od Jadrana Carine 9:7.

2006-godiste-jadran-herceg-novi-drugo-mjesto

Za Jadran Carine nastupali su:

Kadeti 2006. godiste: Ogurlić Danilo, Bilafer Nikola, Matijašević Tadija, Radanović Radivoj, Đukić Rade, Vico Stefan, Stevanović Božo, Stupar Danilo, Gojković Strahinja, Petrović Nikola, Popović Petar, Bošković Miljan, Lučić Marko, Damjanović Balša, Lučić Matija, Kandić Nikola, Martinović Todor, Pušara Radenko, Ilić Danilo, Barbarez Jovan, Marković Filip. Trener ekipe Jovo Vukasović pomoćni trener Filip Andrić.

Mlađe nade 2009. godište: Nikezić Miloš, Sijerković Ljubo, Sladović Andrija, Milojević Vuk, Supić Nikola, Lazarević Dejan, Ćurčija Danilo, Milić Dimitrije, Gojković Vukašin, Bulajić Vjera, Jovanović Andrej, Čikara Andrej, Radanović Vuk, Kovačević Luka, Janković Lazar, Subotić Miodrag, Subotić Andrija, Sijerković Uroš, Vreća Stefan, Ivović Miodrag, Kujačić Uroš. Trener ekipe Zoran Ivanovski pomoćni trener Dušan Ivanovski.