Proteklog vikenda juniori Jadran Carine, tačnije igrači rođeni 2000. godine i mlađi, učestvovali su mađunarodnom turniru u Grčkoj. Na turniru su učestvovale najbolje Grčke ekipe: Vuljarmeni, Panionis, Faliro, Paok i Olimpjakos te Roma 09 iz Italije i Jadran Carine.

Jadranaši su osvojili treće mjesto. U grupnoj fazi takmičenja pobjde su zabilježili u utakmicama sa Panioniosom 13:1 i Falirom 13:6, dok su poraženi od ekipe Vuljagmenija sa 7:5. U polufinalu nakon neizvjesne završnice i izvođenja peteraca Jadranaši su poraženi od Olimpijakosa 12:11. U meču za III mjesto savladana je ekipa Paoka 10:5, dok je u finalnom meču Vuljarmeni savlado Olimpijakosa sa 9:8.

Turnir je bio izuzetno kvalitetan, a ekipe izjednačene što pokazuju i neizvjesni rezultati u svim utakmicama za plasman.

Igrač Jadrana Carine Danilo Radović bio je najbolji strijelac turnira.

jadran-carine-danilo-radovicZa ekipu Jadrana Carine nastupali su: Andrej Bosanac, Lazar Bovan, Luka Murišić, Uroš Vučurović, Martin Gardašević, Danilo Radović, Stefan Subotić, Dušan Vulaš, Ognjen Mrvaljević, Dragoljub Đurović, Mirko Sijerković, Obrad Dabović, Marko Radanović, Vladimir Vavić, Nikola Jančić, Đorđe Marić.

Trener: Petar Radanović.