U 9. kolu Lige šampiona Jadran je na domaćem terenu dočekao imenjaka iz Splita i ostvario bitnu pobjedu koja omogućava borbu za plasman na zavrsni turnir 14:11 (4:4, 3:2, 3:2, 4:3).

U našem timu nije bilo Đura Radovića koji se oporavlja od povrede.

Gosti su poveli na počektu utakmice i održavali prednost do kraja prvog perioda. Jadranaši su dostigli prednost i prvi period je završen rezultatom 4:4. U drugoj četvrtini naš tim je dodao gas i uspjeo doći do prednosti pa je na polovini utakmice rezultat iznosio 7:6 u korsti naših momaka.

U drugoj utakmici rovovska borba na obe strane sa velikim brojem isključenja i peteraca. Jadranaši su predvođeni sjajnim golmanom Tešanovićem ipak rješili utakmicu u svoju korist. U našem timu istakako se Uroš Vučurović sa 5 postignutih golova.

Jadran Carine – Jadran Split 14:11 (4:4, 3:2, 3:2, 4:3)

Igalo – bazen Instituta Igalo.

Sudije: Gomez (ESP), Birakis (GRE).

Jadran Carine: Tešanović, Čagalj, Popadić 1, Obradović, Banićević 2, Averka 3, D. Radović 1, F. Gardašević, Vučurović 5, Spaić, Brkić 1, Petković 1, Đurović.

Jadran Split: Anić, Burić 1, Domagoj-Zović 2, Krapić, Butić, Pejković 2, Power, Vrdoljak, Visković 2, Delić 1, Šetka 3, Bego, Sučić.