U trećem kolu Prvenstva Crne Gore Jadran na gostujućem terenu u Kotoru savladao ekipu Primorca rezultatom 6:8 (2:2, 2:1, 1:2, 1:3). Ovo je Jadranova druga pobjeda nad kotorskom ekipom u proteklih 10 dana, jer su naši momci bili bolji u Regionalnoj ligi i pobjedili rezultatom 3:6.

Prvi gol na utakmici je postignut tek na 2 minuta prije kraja prve četvrtine, Danilo Radović je postigao gol za 0:1. A nakon toga čak 3 gola u posljednjih 40 sekundi prvog perioda, Gopčević poravnava rezultat na 1:1, a Vujović na 9 sekundi prije kraja postiže gol za 1:2. Međutim, na samo sekund prije kraja Vujošević poravnava na 2:2.

primorac-jadran-herceg-novi-prvenstvo-crne-goreU drugom periodu bolja igra domaćina, koji je imao i prednost od 2 gola, 4:2, ali Petković postiže jeidni gol za naš tim u ovom periodu pa se na poluvrijeme odlazi sa rezultatom 4:3.

U trećem periodu naši momci prelaze u vodstvo od 4:5, ali Kotorani poravnavaju na 5:5, pa se u posljednji period ulazi izjednačeno.

U posljednjoj četvrtini jadranaši dodaju gas i ostvaruju prednost od 3 gola razlike, 5:8. Jedini gol za Primorac u ovom periodu postiže Gopčević za konačan rezultat 6:8.

U našem timu istakao se Danilo Radović sa 4 postignuta gola.

Primorac – Jadran 6:8 (2:2, 2:1, 1:2, 1:3)

Bazen Nikša Bućin – Kotor.

Sudije: Petar Abramović, Siniša Matijašević.

Igrač više: Primorac 7(3), Jadran 3(2). Peterci: Jadran 1(1).

Primorac: Kralj, Drašković 1, Paunović, Gopčević 2, Mačić, Vukasović, Šekarić, Janović, Stanojević, Vučković, Matković 2, Vujošević 1, Isljamović, Vukšić.

Jadran: Đurović, Stevović, Vučurović, Obradović, Vujović 1, D. Radović 4, Murišić, Gardašević, Muscat, V. Radović, Čaraj 1, Petković 2, I. Radović, Sladović.