Proteklog vikenda odigrano je posljednje kolo ligaškog dijela Triglav Regionalne vaterpolo lige. Nakon odigranih 18 kola – 16 utakmica, ekipa JADRAN CARINE zauzela je II mjesto sa osvojenih 34 boda, te ostvarenih 11 pobjeda, 1 nerješenim rezultatom i 4 poraza. Novljani su postigli 154 gola, a primili 117, te je gol razlika +37.

Po izboru stručne komisije lige u sastavu: Perica Bukić – predsjednik komisije, Milorad Krivokapić – član, Petar Porobić – član, i Milivoj Bebić – član odabrani su najbolji igrača i najbolji golman lige. Priznanje najboljem golmanu lige pripalo je golmanu Jadrana Carine Milošu Šćepanoviću, dok je najbolji igrač Luka Lončar iz Dubrovačkog Jug-a. Najbolji strijelac lige je Paulo Obradović takođe iz dubrovačkog Jug-a.

Finalni turnir lige shodno propozicijama lige odigrava se kod najbolje plasirane ekipe iz ligaškog dijela, te će se isti odigrati u Dubrovniku u petak i subotu 31. marta i 1. aprila na bazenu u Gružu. Prvog dana turnira odigraće se polufinalni susreti i to od 18:30h Jug CO – Partizan i od 20:15h Jadran Carine – Mladost, ovu utakmicu sudiće sudije Vlaho Radičević iz Dubrovnika i Petar Abramović iz Kotora, delegat susreta je Božo Vuletić iz Duborvnika. Finalna utakmica je na programu u subotu, 1. aprila, od 19:30h, a utakmica za III mjesto se ne igra, već se plasman određuje na osnovu plasmana iz ligaškog dijela. Cijelna ulaznice je 30 kuna. Sve tri utakmice biće direktno prenošene na programima Arena Sport.