Protekog vikenda na Korčuli organizovan je prvi u nizu turnira regionalnog vaterpolo takmičenja „Olimpijske Nade 2018/19“.

Turnir je okupio najbolje klubove Crne Gore i Dubrovačke regije za uzrast kadeta, 2005. godište i mlađi. Na turniru je uzelo učešće šest klubova i to: Budvanska Rivijera, Primorac, Cattaro i Jadran Carine iz Crne Gore, te Jug Croatia Osiguranje i KPK Korčula. Jadranaši su upisali četri pobjede i jedan poraz. Savladane su ekipe: Jug Croatia osiguranje sa 9:6, KPK Korčula sa 16:0, Budvanska Rivijera 10:1, dok je poraz upisan u utakmici sa ekipom Cattara 5:3.

Na kraju turnira tri ekipe, Jug Croatia osiguranje, Jadran Carine i Cattaro su imali isti broj bodova te je shodno propozicijama takmičenja na osnovu međusobne gol razlike utvrđen finalni poredak turnira. Za jedan gol prednosti u međusobnoj gol razlici ekipa Jug Croatia Osiguranje je osvojila prvo mjesto, drugo je pripalo Jadranu Carine a treće Cattaru iz Kotora. Primorac je zauzeo četvrto mjesto.

Ekipa Jadrana Carine je nastupila u sledećem sastavu: Đukić Rade, Miljanović Dejan, Vico Stefan, Radović Stefan, Milojević Petar, Simović Krsto, Vuković Dušan, Stupar Danilo, Bukejlović Dimitrije, Kontić Šćepan, Šekularac Andrija, Huter Sava, Vučurović Slobodan, Hadžić Meldin, Popović Petar. Treneri ekipe: Filip Andrić i Petar Radanović.