Proteklog vikenda (16-18.07.2021) na Škveru održano je prventvo Crne Gore u vaterpolu za igrače rođene 2008. godine i mlađe.

U prvom kolu Jadran je bio bolji od Primorac 15:8 .Drugog dana takmičenja na programu su bila dva kola u jutarnjem programu Jadran je bio bolji od Nikšića rezultatom 13:5, u popodnevnom programu Jadranaši su savladali Budućnost iz Podgorice sa 13:10. U četvrtom kolu ekipa Jadrana je bila slodona dok je peto kolo obilježio meč ižeđu Jadrana i Budvanske Rivijere koji je pripao Budvanima ubjedljivim rezultatom 22:6.

Ekipa Jadrana sa 3 pobjede i 1 porazom zauzela je II mjesto, Budvani su bili prvi, a Primorac iz Kotora okitio se bronzanom medaljom.

Na pomenutom turniru Jadran je nastupio u sledećem sastavu: Samardžić Ilija, Gardašević Vladan, Damjanović Nikola, Radanović Slobodan, Koprivica Đorđe, Kosić Matija, Pješivac Jovan, Zloković Milan, Andrović Pavle, Bulajić Vjera, Todorović Luka, Milić Dimitrije, Nikezić Miloš, Sijerković Ljubo, Gojković Vukašin, Sladović Andrija, Ćurčija Danilo, Lazarević Dejan i Milojević Vuk. Trener ekipe Filip Andrić.