Mladi vaterpolisti Jadrana Carine rođeni 2006. godine i mlađi dominantno su osvojili Cedivita Kup koji se proteklog vikenda organizovao na Korčuli,

a na kom su učestvovale najbolje ekipe Crne Gore i Hrvatske. Pored domaćina KPK sa Korčule, od Hrvatskih ekipa učešće su uzeli: Jug Croatia Osiguranje, Mornar Bordospas, Jadran Split i Galeb Makarska. Od ekipa iz Crne Gore učestvovali su Primorac i Cattaro iz Kotora, te Jadran Carine.

Jadranaši su bili više nego dominantni i ubjedljivi u svojoj grupi, te su u tri utakmice upisali tri ubjedljive pobjede. Savladane su redom ekipe iz Hrvatske, 16:1 Galeb Makarska, 15:4 Jadran Split i 16:1 KPK Korčula. U finalnoj utakmici savladana je ekipa Primorca iz Kotora rezultatom 7:6, koja je osvojila II mjesto, dok je Jug Croatia Osiguranje osvojio treće mjesto.

Igrač Jadrana Carine Stefan Vico proglašen je za najboljeg igrača turnira.

Za ekipu Jadran Carina nastupili su: Radanović Radivoj, Stevanović Bruno, Bilafer Nikola, Gojković Strahinja, Bošković Miljan, Stupar Danilo, Petrović Nikola, Vico Stefan, Đukić Rade, Barbarez Jovan, Popović Petar, Ilić Danilo, Lučić Matija, Ogurlić Danilo, Damjanović Balša, Kandić Nikola, Ivović Vuk, Marković Filip i  Lučić Marko. Treneri ekipe Zoran i Dušan Ivanovski.