Proteklog vikenda u Budvi odigran je turnir Prvenstva Crne Gore u vaterpolu za igrače rođene 2006. godine i mlađi. Učesnici turnira su standardne četiri ekipe iz naše države i to: Jadran Carine iz Herceg Novog, Primorac i VA Cattaro iz Kotora te Budva iz Budve.

Mladi Jadranaši  bili su objedljivi sa tri pobjede u isto toliko utakmica. U prvom kolu savladana je ekipa VA Cattara sa 6:4, u drugom Primorac sa 6:2, a u poslijednjem domaćin Budva sa 13:2.

Za ekipu Jadrana Carine nastupili su: Ogurlić Maksim, Matijašević Tadija, Barbarez Jovan, Stevanović Božo, Đukić Rade, Popović Petar, Vico Stefan, Radanović Radivoj, Gojković Strahinja, Stupar Danilo, Bošković Miljan, Damjanović Balša, Bilafer Andrija, Lučić Matija, Ilić Danilo, Petković Nikola, Marković Filip, Ivović Vuk, Radović Vuk. Trener ekipe Dušan Ivanovski.

Nakon ovog turnira za isto godište još slijedi finalni F4 turnir koji će se održati u Herceg Novom s obzirom da su Jadranaši ovog godišta najbolje plasirani nakon odigranih Olimpijskih Nada i ovog turnira Prvenstva Crne Gore.