U periodu 06.-10.04.2016 održan je vaterpolo kamp „OH2O POLO” – sport za mlade. Na kampu se okupilo osamdesetak dječaka rođenih 2004. i mlađih iz Juga, Cavtata, Gusara i Bellevuea te iz tri crnogorska kluba, Jadrana Carine, Primorca i Cattara. Projekat OH2O POLO je projekat finansiran iz sredstava IPA prekogranične saradnje, Evropske Unije. PVK Jadran je nosioc i inicijator ovog projekta.

Glavni trener kampa je bio Veselin Đuho, a u radu su je učestvovao i trener Jadrana Carine, Filip Andrić.

Osim učenja specifičnih vaterpolo vježbi i usavršavanja taktičko – tehničkih sposobnosti za polaznike kampa održano je predavanje na temu „Zdravlje i sport” a održao ga je dr. sc. Dean Kontić.

Glavni trener kampa Veselin Đuho, bio je vidno zadovoljan viđenim u proteklih pet dana.

„Djeca su bila oduševljena uslovima smještaja s jedne strane kao i treninzima i druženjem s djecom iz drugih klubova s druge. Velika zahvala ide i trenerima koji su ovih pet dana radili s njima. Isto tako mislim da su i oni uz prof. Deana Kontića, koji je obavio kvalitetna testiranja,  dosta naučili o stručnom radu.”, kazao je Đuho.

Pored treninga i predavanja, slobodno vrijeme je iskorišćeno u druženju i zajedničkim aktivnostima učesnika, pa su tako u petak ujutro svi zajedno obišli staro gradsko jezgro Dubrovika.

Ispred Jadrana Carine na kampu je učestvovalo 17 igrača i to: Đorđe Čvorović, Nemanja Čepić, Andrija Nakićenović, Aleksa Burić, Amar Kujović, Matija Kujačić, Luka Sijerković, Spasoje Aćimović, Luka Čačić, Petar Milojev, Šćepan Kontić, Sava Huter, Meldin Hodžić, Miljanović Dejan, Vukašin Marjanović, Andrija Šekularac, Aleksa Jovanović.