Mladi vaterpolisti Jadrana Carine, rođeni 2005. godine i mlađi, dominatno su ovojili međunarodni vaterpolo turnir „Mladi Galeb“ koji je po osamnaesti put organizovan u Makarskoj 05-07 oktobra.

Turir je okupio 12 odličnih ekipa i to šest ekipa iz Hrvatske: Primorje EB iz Rijeke (šampiod države u ovom godištu), Medveščak Zagreb, Jug Croatia osiguranje Dubrovnik, KPK Korčula, Galeb Makarska. Pored Hrvatskih ekipa na turniru su učestvovali, najbolja ekipa Srbije – Partizan RF, najbolja ekipa Španije CN Barceloneta, najbolja ekipa Grčke NC Vougliarmeni, najbolja ekipa Slovenije Triglav Kranj te Primorac Kotor i Jadran Carine iz Crne Gore.

Već u grupnoj fazi takmičenja Jadranaši su najavili odličan rezultat ubjedljivo pobjedivši Trigalv iz Kranja sa 13:3, i CN Barcelonetu 11:7. U četvrtfinalu savladana je ekipa Primorca iz Kotora sa 13:4, u polufinalu šampion Srbije Partitan RF istim rezultatom 13:4, a u finalnoj utakmici šampion Hrvatske Primorje EB iz Rijeke sa 11:3.

Golman Jadrana Carine Dejan Miljanović proglašen je najboljim golmanom turnira.

Drugo mjesto na turniru pripalo je ekipi Primorja EB iz Rijeke, treće mjesto Jugu CO Dubrovnik, a četvrto Partizanu RF. Primorac iz Kotora je zauzeo osmo mjesto. Turnir „Mladi Galeb“ svake godine početkom oktobra tradicionalno okuplja najbolje ekipe te predstavlja jedan od najačih turnira u ovom uzrastu. Jadran Carine je osvojio ovaj turnir i prije 2 godine sa generacijom 2003. godišta.

Za Jadran Carine na turniru nastupili su: Đukić Rade, Miljanović Dejan, Vico Stefan, Radović Stefan, Milojević Petar, Simović Krsto, Vuković Dušan, Stupar Danilo, Bukejlović Dimitrije, Kontić Šćepan, Šekularac Andrija, Huter Sava, Vučurović Slobodan, Hadžić Meldin, Bulatović Radivoje, Gojković Strahinja.

Treneri ekipe: Filip Andrić i Petar Radanović.