Mladi vaterpolisti Jadrana Carine, rođeni 2007 godine i mlađi osvajači su regioanog takmičenja Olimpijske Nade 2019/20.

Jadranaši su najviše pokazali u dva turnira te ukupno zabilježili 10 pobjeda u 10 odigranih utakmica. S ovim trofejem se nastavlja niz nepobjedivosti ove Jadranove generacije, predvođene trenerom Dušanom Ivanovskim, koja već tri godine osvaja sva takmičenja.

Na drugom turniru odigranom u Herceg Novom, 06-08 mart, upisane su pet pobjeda u pet utakmica sa pozitivnmo gol razlikom od plus 41 gol. U grupnoj fazi turnira ubjedljivo su savladane ekipe Aquatic Verde iz Podgorice sa 11:2, Cattaro iz Kotora sa 10:6 i Budućnost iz Podgorice sa 23:2. U polufinalnoj utakmkmici odigranoj u nedjelju ujutro odmjerene su snage sa Dubrovačkim Jugom AO, te upisana još jedna pobjeda i to rezultatom 10:6, dok je u finalu savladana još jednom ekipa Cattara iz Kotora sa 12:9. Na pomenutom turniru prvo mjesto pripalo je Jadranu Carine, drugo Cattaru iz Kotora, treće Jugu AO, a četvrto Primorcu iz Kotora.

U ukupnom plasmanu klubova u ovogodišnjem takmičenju Olimpijske Nade 2019/20 za kategoriju 2007 godište i mlađe ostvaren je sledeći poredak: prvo mjesto Jadran Carine, drugo mjesto Primorac Kotor dok je treće mjesto pripalo Dubrovačkom Jugu AO.  Pored prvog mjesta za najboljeg igrača ovogodišnjeg izdanja Olimpijskih Nada za ovo godište izabran je kapiten Jadrana Carine Danilo Stupar.

U ovogodišnjem takmičenju Olimoijske Nade za Jadran Carine nastupili su: Mandić Aleksa, Pakaški Vasilije, Nikezić Marko, Knežević Jovo, Radović Vuk, Vavić Aleksandar, Stupar Danilo, Gojković Strahinja, Petrović Nikola, Bošković Miljan, Koprivica Đorđe, Vučetić Ognjen, Gardašević Vladan, Motika Nemanja, Zekić Balša, Todorović Luka, Nikčević Todor, Radanović Slobodan, Stjepčić Miloš. Trener ekipe Dušan Ivanovski.