U protekla tri dana (19-21.07.2021) na bazenu Jadran na Škveru održano je juniorsko Prvenstvo Crne Gore za osamnaesto godišnjake. Takmičenje je okupilo ekipe: Budvanska Rivijera iz Budve, Kotorske ekipe Primorac i Cattaro te domaćina Jadrana iz Herceg Novog.

Jadranaši su dominirali tokom cijelog turnira, u prvom kolu Jadran je bio bolji od Budvanske Rivijere 15:11 (4:5, 5:4, 2:1, 4:1). Strijelci za Jadran: Lazar Vukićević 6, Jovan Vujović i Matija Sladović po 3, Damjan Vujičić, Marko Bošković i Danilo Krivokapić po gol. Strijelci za Budvansku Rivijeru su: Andrija Korać 3, Vladan Vukićević, Danilo Dragović i Nikola Ivanović po 2 i Danilo Radonjić jedan gol.

U drugom kolu Jadran je lako pobjedio tim Cattaro 12:3 (0:0, 5:2, 2:0, 5:1), do pobjede se došlo golovima Marka Boškovića, Jovana Vujovića, Mira Bojčeva, Meldina Hadžića, Damjana Vujičića, Danila Krivokapića, Lazara Vukićevića, Matije Sladovića i Nikole Roćenovića. Za Kataro golove su dali Ivan Marković, Marko Milić i Mlađen Gopčević. Utakmicu je obilježio nesportski gest igrača Cattara, Milića, koiji je udarcem koljenom u glavu Jadranašu Davidu Stevoviću povrede nakon kojih nije mogao da nastavi i odveden je našivenje.

U poslijednjoj utakmici takmičenja, Jadranaši su više nego ubjedljivo 12:5 (2:2, 3:3, 4:0,3:0) savladali ekipu Primorca i osvojili prvo mjesto.

U prvom dijelu utakmice Primorac je uspješno parirao domaćim igračima, ali u drugom poluvremenu kapiten Ilija Radović i u finišu utakmice rezevista Dušan Vuković, nisu dozvolili da im se mreža zatrese, a Vuković je odbranio i peterac. U napadu ekipe trenera Srđana Lazarevića blistali su Damjan Vujičić sa 5 golova, Jovan Vujović i Lazar Vukićević postigli su po 3, dok je jedan gol postigao Matija Sladović.

Drugo mjesto pripalo je ekipi Budvanske Rivijere a treće Primorcu, dok je poslijednji bio Cattaro.

Prvo mjesto za „Jadran“ su osvojili: Ilija Radović, Miro Bojčev, Jovan Vujović, Marko Bošković, Meldin Hadžić, KrstoTomašević, David Stevović, Damjan Vujičić, Lazar Vukićević, Danilo Krivokapić, Matija Sladović, Nikola Roćenović, Dušan Vuković i Zahar Vitkov. Trener ekipe je Srđan Lazarević.