Vaterpolisti Jadrana Carine, igrači 2003. godište, osvajači su Prvenstva Crne Gore. Jadranaši su, pred domaćom publikom na bazenu Jadran na Škveru, u polufinalu bili bolji od kotorskog Primorca 12:3, a u finalu za trofej preplivali su Cattaro 15:9. Izabranici Srđana Lazarevića ukupno su postigli 27, a primili 12 golova. Njihove mlađe klubske kolege, igrači rošeni 2006. godine i mlađi u Budvi zauzeli su drugo mjesto. Novljani su u polufinalu slavili protiv Cattara 16:11, ali je trofej pripao kotorskom Primorcu koji je bio bolji od ekipe sa Škvera rezultatom 6:9. Izabranici Zorana i Dušana Ivanovskog pokazali su dobru igru i ukupno primili 20, a postigli 22 gola.

Trener gnereracije 2003. godište Srđan Lazarević rekao je da je finalna utakmica donijela sportsku čar, ono što i čini finale prvenstva.

“Zaslužena pobjeda. Ovo su dvije najbolje ekipe, neizvjesno je bilo. Prava tvrda  utakmica. Zadovoljan sam igrom moje ekipe, ali i Cattara. Pored toga što smo dva mjeseca bili bez bazena, smogli smo snage da se vratimo i napornim treninzima dođemo u formu”, istakao je Lazarević.

TOK TURNIRA 2003 GODIŠTE: Jadranaši su lako savladali crnogorskog rivala Primorca, u polufinalu, 12:3 (3:1; 4:0; 3:1; 2:1). Novljani su vodili sgurno igu i pred domaćom publikom osigurali borbu za trofej. Jadranaš Matija Sladović bio je sjajan sa 3 gola, po 2 gola upisali su Danilo Krivokapić, David Stevović i Vujović Jovan. Sa jednim golom sigurni su bili Damjan Vujačić, Marko Bošković, Vasilije Radović. Kod Kotorana istakao se Neđo Baštrica koji je postigao sva tri gola za Primorac.

U finalnoj utakmici vaterpolisti sa Škvera diktirali su tempo igre i došli do titule prvaka države nadigravši Cattaro 15:9 (2:1; 4:2; 4:3; 5:3). Kotorska ekipa bila je kvalitetan protivnik, ali su Novljani u svom bazenu sigurnije plivali ka trofeju. Jadranaš Jovan Vujović sa 5 golova bio je nezaustavljiv, a sa po 4 gola sjajni su bili Damjan Vujičić i Sladović Matija. Da rezultat bude ljepši pobrinuli su se David Stevović i Nikola Roćenović sa po jednim golom. Za Cattaro Petar Vujošević upisao je 3 gola, a Marko Mršić 2. Po gol su postigli Milan Gopčević, Milan Nikaljević i Milan Sužnjević.

PVK JADRAN CARINE 2003: Ilija Radović, Damjan Vujičić, Jovan Vujović, Lazar Vukićević, Amar Kujović, Marko Bošković, David Stevović, Vasilije Radović, Krsto Tomašević, Matija Sladović, Nikola Roćenović, Danilo Krivokapić, Dušan Vuković, Dražen Tapara, trener Srđan Lazarević.

TOK TURNIRA 2006 GODIŠTE: U polufinalu Novljani su bili bolji od ekipe Cattara 16:11 (2:2; 3:3; 6:3; 5:3). Utakmica je bila neizvjesna, ali su Novljani u drugom poluvremenu stekli prednost. Jadranaš Stefan Vico istako se sa 6 golova, Gojković Strahinja bio je nezaustavljiv sa 4, a Stupar Danilo sa 3 gola. Po jedan gol upisali su Rade Đukić, Petar Popović i Miljan Bošković. Za Kotorane Ivan Marković dao je 7 golova,  a po dva Danijel Kalezić i Đorđe Veselinović.

U finalu Jadranaši su poraženi od Primorca 6:9 (2:4; 2:0; 1:2; 1:3). Jadranaš Stefan Vico bio je nezaustavljiv sa 3 gola, Petar Popović upisao je 2, a jedan je postigao Rade Đukić. Kod Primorca Tim Perov dao je 3 gola, po 2 su upisali Danilo Kašćelan i Draško Samardžić, jedan je dao Ivan Milošević.

PVK JADRAN CARINE 2006: Danilo Ogurlić, Tadija Matijašević, Lučić Marko, Božo Stevanović, Danilo Ilić, Rade Đukić, Petar Popović, Stefan Vico, Radivoje Radanović, Strahinja Gojković, Danilo Stupar, Miljan Bošković, Balša Damjanović, Nikola Bilafer, Nikola Petrović, Matija Lučić, teneri Zoran i Dušan Ivanovski.