Plivački vaterpolo klub Jadran oglašava upis novih članova u Jadranovu školu plivanja i vaterpola. Upis je otvoren za sve zainteresovane djevojčice i dječake 2011. godište i mlađi. Za sve nove polaznike škole, koji se upošljava tokom januara, omogućeno je besplatno treniranje do 01. marta 2022. godine.

Da bi se stiglo do nivoa vrhunskog plivača ili vaterpoliste, potrebno je mnogo rada. Ono odakle polazi jedan vrhunski plivač ili vaterpolista, je škola plivanja. „Jadranova škola plivanja” pod budnim okom trenera Ivičević Željke, uz koju su mnogi novljani napravili prve plivačke zaveslaje se sastoji iz tri kategorije. U prvoj se uči pravilan položaj tijela u vodi i disanje. Zatim se uče tehnike plivanja, a u poslednjoj kategoriji se svrstavaju plivači koji znaju sve četiri tehnike plivanja. Iz te treće kategorije, u zavisnosti prema preferencijama i sklonostima, djeca se raspoređuju u plivačke ili vaterpolo sekcije.

Upis novih članova je svakog radnog dana na bazenu Jadran na Škver pod novim balonom u popodnevnim terimima u 13:30h i 16:00h.

Za više informacija pozovite kancelariju kluba ili trenericu Željku Ivičević 069 431 861.

Zaplivajmo zajedno!!!